Genees van psoriasis

Psoriasis is een vervelende huidaandoening die je leven echt ellendig maakt. Of je nu de meest voorkomende vorm hebt of een minder voorkomende vorm, je kunt gek worden van de jeuk en tot bloedens aan toe krabben.

Nachtenlang kun je wakker liggen en je weet dat er veel mensen zijn die psoriasis afstotelijk en zelfs vies vinden. Veel psoriasispatiënten hebben last van een minderwaardigheidsgevoel en dus is het vinden van een oplossing die echt goed werkt van groot belang voor je.

Factoren die van invloed zijn op Psoriasis

Hoewel de exacte oorzaken van psoriasis nog niet volledig begrepen worden en een ‘volledige genezing’ nog niet ontdekt is, is er wel veel bekend over het proces van de ziekte zelf.

Zo is het bijvoorbeeld bekend dat psoriasis niet willekeurig verschijnt, maar een ‘trigger’ nodig heeft om het te activeren. Letsel, infectie en bijwerkingen zijn allemaal bekende triggers. Eén van de meest voorkomende triggers is emotionele stress. En hoe tegenstrijdig dit ook mag klinken: het is goed nieuws!

Waarom is dit goed nieuws?

Aandoeningen waarbij emotionele factoren een belangrijke rol spelen zijn bijzonder vatbaar voor behandeling met hypnotherapie. Om die reden kun je met hypnotherapie een bijzonder sterke invloed hebben op psoriasis.

Je onbewuste emoties zijn geen dingen war je bewust voor kiest. Je kiest er immers niet voor om gestresst of boos te worden. Deze onderliggende emoties triggeren psoriasis. Wanneer deze triggers stilgelegd worden met behulp van hypnotherapie, heb je nog steeds dezelfde emoties, alleen triggeren ze geen psoriasis meer.

Daardoor kun je grote positieve invloed op uitoefenen op psoriasis en het volledig laten verdwijnen. Wanneer je met hypnotherapie psoriasis behandeld, kunnen de effecten ongekend groot zijn.

Er is onomstotelijk aangetoond dat, wanneer er zich een emotionele toestand voortdoet, er meetbare fysieke gevolgen zijn. Zo kan bijvoorbeeld je bloeddruk verhoogd of verlaagd worden, genezing kan worden versneld, je immuunsysteem kan worden versterkt, pijn kan worden verminderd of geëlimineerd, en meer.

In geval van psoriasis is hypnotherapie de meest effectieve manier om je een blijvende oplossing te bieden. Dit is mogelijk omdat je hiermee de onbewuste psoriasis-triggers van je brein eenvoudig kunt herprogrammeren.

Het bewijs

Het effect van hypnotherapie op psoriasis is specifiek onderzocht in een studie aan de John Hopkins Medical School te Baltimore. Vijf patiënten kregen specifieke positieve suggesties over hun huid. Zes kregen neutrale suggesties.

Alle psoriasis-patiënten vertoonden een aantal voordelen, maar degenen die deze therapie ondergingen reageerden aantoonbaar veel beter en genazen van hun psoriasis.

Met hypnotherapie als behandelmethode voor psoriasis is de kans groot dat je er volledig van geneest.

Vrij van psoriasis met hypnose voor thuis

Genees van psoriasis is een downloadbare audio-hypnosesessie waarin de aspecten aan bod komen die verantwoordelijk zijn voor Psoriasis. Je krijgt inzicht in de krachten van je eigen brein en gebruikt deze om de genezing te beïnvloeden.

Door regelmatig te luisteren naar Genees van psoriasis geniet je van de diepe ontspanningstechnieken. Regelmatig herhaald gebruik van dergelijke technieken is een krachtige manier om emotionele stress te verminderen, zelfs in moeilijke situaties.

Daarnaast geeft deze behandeling je een veel grotere controle over de aandoening. Je merkt dat je veel rustiger wordt. Ook merk je steeds meer verbeteringen in je huid en je algemene gezondheid.

Dit programma helpt je

 • Je huid te herstellen
 • Schilfers en rode plekken worden kleiner en verdwijnen
 • Jeuk verdwijnt
 • Nieuwe huid komt tevoorschijn
 • Nagelafwijkingen en gewrichtspijnen verdwijnen
 • Geen schaamte meer: je voelt je meer zelfverzekerd

Deze behandelmethode bestaat uit een introductie en 4 sessie-delen: Hypnose, Binaurale Dagsessie, Multiliminal en Nachtsessie.

Download nu Genees van psoriasis en geniet van een psoriasis-vrij leven

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

 297,00

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1920
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Nieuwste
Oudste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.