Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Spastische darm

Kamp je met problemen door een prikkelbare (spastische) darm? Zorgen deze problemen voor beperkingen die je niet kunt en wilt accepteren?

Het prikkelbare darm syndroom (ook wel spastische darm genoemd) is een aandoening van het spijsverteringssysteem. Symptomen ervan kunnen zijn: buikkramp, verstopping, diarree, opgeblazen gevoel en winderigheid.

Gemiddeld 2 op de 10 mensen krijgen ermee te maken, waarbij vrouwen er vaker last van hebben van mannen. Hoewel het geen schadelijke aandoening is, vaak wel een pijnlijke, is het verstandig om met je huisarts te overleggen om zeker te weten dat het om een prikkelbare darm gaat.

Het is ook een probleem waar je het mogelijk niet graag over hebt met anderen. Het is pijnlijk, maar kan ook schaamtegevoel en stress veroorzaken.

Je weet nooit wanneer het op komt zetten of hoeveel last je zult hebben, waardoor je misschien liever thuisblijft en je noodgedwongen meer aan huis gekluisterd bent dan je zou willen.

Het is je misschien opgevallen dat de hoeveelheid stress die je ervaart, invloed heeft op hoe erg je last van je darmen hebt. Het klinkt heel raar, maar dat is positief.

Dit betekent namelijk dat je er iets aan kunt doen, zonder meteen medicijnen te hoeven nemen. Wellicht kun je de oorzaak van je stress niet altijd veranderen, maar hoe je erop reageert kun je wel degelijk aanpakken.

En daarmee verander je wat er in je lichaam gebeurt, dus ook met je darmen. Dus hoe pak je dat aan?

De sessie Spastische darm is een effectieve manier om een prikkelbare darm te behandelen. Met Spastische darm verminder je je stressniveau en beïnvloed je op een zachte manier je darmen, zodat je minder last hebt en ze tot rust komen.

Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert, zul je merken dat je sneller en elke keer dieper ontspant. Je gaat je veel meer ontspannen voelen over het leven in het algemeen.

Daarnaast merk je dat je je meer op je gemak en zekerder voelt in en over je lichaam. Door gebruik te maken van de technieken in Spastische darm, krijg je steeds meer vertrouwen in je eigen zelfhelende vermogen.

Je vindt creatieve manieren om stress te reduceren en ermee om te gaan, en uiteindelijk wordt je leven steeds leuker!

Download daarom nu Spastische darm en geniet weer volop van je hernieuwde vrijheid

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1926
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.