Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Vrij van allergieen

Allergieën komen steeds meer voor. Het is de meest voorkomende chronische ziekte en in Nederland heeft ongeveer 25% van de bevolking last van een allergie. Een allergie is een reactie van het lichaam op stoffen van buitenaf, waar het lichaam normaal gesproken niet op hoort te reageren.

Stoffen die allergische reactie kunnen veroorzaken, noemen we allergenen. Dit kunnen bijvoorbeeld pollen zijn die hooikoorts kunnen veroorzaken, huisstofmijt, huisdieren en voedsel.

Een allergie kan meer zijn dan alleen maar vervelend. Hooikoortsklachten kunnen bestaan uit heftige reacties, zoals agressieve niesbuien, rode ogen, verstopte neus, loopneus, tranende en jeukende ogen, huiduitslag, benauwdheid of erger. Het kan je levenskwaliteit aanzienlijk aantasten. Ook bestaat het risico op het ontwikkelen van astmaklachten.

Vaak wordt onterecht gedacht dat het lichaam en het menselijk afweersysteem de boosdoeners zijn bij allergische reacties, maar als we verder kijken is het je onderbewustzijn, dat feitelijk het afweersysteem aanstuurt.

Het is je onderbewustzijn dat detecteert dat er lichaamsvreemde stoffen het lichaam binnenkomen. Het onderbewustzijn denkt vervolgens dat dit gevaarlijke stoffen zijn en stuurt een signaal naar je afweersysteem, dat vervolgens antistoffen aanmaakt.

Om die reden kunnen we met de hypnosesessie Vrij van allergieen een kleine aanpassing realiseren in het onderbewustzijn, waarmee we een allergische reactie kunnen uitschakelen of blokkeren.

De sessie Vrij van allergieen helpt je doordat het onderbewustzijn de allergenen niet meer als schadelijk ziet, waardoor het geen opdracht meer geeft aan het afweersysteem om antistoffen aan te maken. Hierdoor blijf je voortaan vrij van allergische reacties en kun je weer genieten van datgene waar je eerst allergisch voor was.

Download nu Vrij van allergieen en geniet weer van datgene waar je eerder allergisch voor was

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1902
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Hallo Michel, de download is prima gelukt en ik word er zelfs handig in. Het was een fijne uitdaging voor mijn comfortzone. De download voor allergie heeft mij erg geholpen toen de pollen er weer waren. Na enkele keren luisteren had ik geen neusloop meer wat mij ettelijke tissues bespaarde en nu kan ik eindelijk
  eens buiten zitten en genieten van mijn tuintje of een wandeling maken in een parkje.

 • Ik werd altijd helemaal gek van de hooi koorts. Niezen, rooie ogen. soms wel 30 keer achter elkar niezen. Ik had verschillende pillen maar niks werkte goed. Ik hen nu deze cursus gedaan en ik kan e i n d e l i j k weer naar buiten toen ik vroeger gek werd van het geprik in me neus!!! Nu gaat het goed en heb nergens meer last van, Dank je wel michel

 • Hallo Michel,

  Ik heb deze sessie nu een paar weken gedaan, en ik ben zeer enthousiast, de klachten die ik had na het eten van kaas zijn helemaal verdwenen,

  Michel, heel hartelijk bedankt voor de sessie, die ik via Niburu heb gekregen,

  Harte groetjes,
  Bertha

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.