Menu

Vrij van allergieën

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

Allergieën komen steeds meer voor. Het is de meest voorkomende chronische ziekte en in Nederland heeft ongeveer 25% van de bevolking last van een allergie. Een allergie is een reactie van het lichaam op stoffen van buitenaf, waar het lichaam normaal gesproken niet op hoort te reageren.

Stoffen die allergische reactie kunnen veroorzaken, noemen we allergenen. Dit kunnen bijvoorbeeld pollen zijn die hooikoorts kunnen veroorzaken, huisstofmijt, huisdieren en voedsel.

Een allergie kan meer zijn dan alleen maar vervelend. Hooikoortsklachten kunnen bestaan uit heftige reacties, zoals agressieve niesbuien, rode ogen, verstopte neus, loopneus, tranende en jeukende ogen, huiduitslag, benauwdheid of erger. Het kan je levenskwaliteit aanzienlijk aantasten. Ook bestaat het risico op het ontwikkelen van astmaklachten.

Vaak wordt onterecht gedacht dat het lichaam en het menselijk afweersysteem de boosdoeners zijn bij allergische reacties, maar als we verder kijken is het je onderbewustzijn, dat feitelijk het afweersysteem aanstuurt.

Het is je onderbewustzijn dat detecteert dat er lichaamsvreemde stoffen het lichaam binnenkomen. Het onderbewustzijn denkt vervolgens dat dit gevaarlijke stoffen zijn en stuurt een signaal naar je afweersysteem, dat vervolgens antistoffen aanmaakt.

Om die reden kunnen we met de hypnosesessie Vrij van allergieen een kleine aanpassing realiseren in het onderbewustzijn, waarmee we een allergische reactie kunnen uitschakelen of blokkeren.

De sessie Vrij van allergieen helpt je doordat het onderbewustzijn de allergenen niet meer als schadelijk ziet, waardoor het geen opdracht meer geeft aan het afweersysteem om antistoffen aan te maken. Hierdoor blijf je voortaan vrij van allergische reacties en kun je weer genieten van datgene waar je eerst allergisch voor was.

Download nu Vrij van allergieen en geniet weer van datgene waar je eerder allergisch voor was

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

3 beoordelingen voor Vrij van allergieën

 1. Waardering 5 uit 5

  Annemarie

  Hallo Michel, de download is prima gelukt en ik word er zelfs handig in. Het was een fijne uitdaging voor mijn comfortzone. De download voor allergie heeft mij erg geholpen toen de pollen er weer waren. Na enkele keren luisteren had ik geen neusloop meer wat mij ettelijke tissues bespaarde en nu kan ik eindelijk
  eens buiten zitten en genieten van mijn tuintje of een wandeling maken in een parkje.

 2. Waardering 5 uit 5

  Josh

  Ik werd altijd helemaal gek van de hooi koorts. Niezen, rooie ogen. soms wel 30 keer achter elkar niezen. Ik had verschillende pillen maar niks werkte goed. Ik hen nu deze cursus gedaan en ik kan e i n d e l i j k weer naar buiten toen ik vroeger gek werd van het geprik in me neus!!! Nu gaat het goed en heb nergens meer last van, Dank je wel michel

 3. Waardering 5 uit 5

  Michel Lejeune

  Hallo Michel,

  Ik heb deze sessie nu een paar weken gedaan, en ik ben zeer enthousiast, de klachten die ik had na het eten van kaas zijn helemaal verdwenen,

  Michel, heel hartelijk bedankt voor de sessie, die ik gratis via Niburu heb gekregen,

  Harte groetjes,
  Bertha

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten