Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Vrij van psoriasis

Eindelijk weer een gave huid met behulp van hypnose

Verzacht de jeuk en laat die rode plekken met witte schilfers verdwijnen met hypnose.

Psoriasis is een vervelende huidaandoening die je leven echt ellendig maakt. Of je nu de meest voorkomende vorm hebt of een minder voorkomende vorm, je kunt gek worden van de jeuk en tot bloedens aan toe krabben.

Nachtenlang kun je wakker liggen en je weet dat er veel mensen zijn die psoriasis afstotelijk en zelfs vies vinden. Veel psoriasispatiënten hebben last van een minderwaardigheidsgevoel en dus is het vinden van een oplossing die echt goed werkt van groot belang voor je.

Factoren die van invloed zijn op Psoriasis

Hoewel de exacte oorzaken van psoriasis nog niet volledig begrepen worden en een ‘volledige genezing’ nog niet ontdekt is, is er wel veel bekend over het proces van de ziekte zelf.

Zo is het bijvoorbeeld bekend dat psoriasis niet willekeurig verschijnt, maar een ‘trigger’ nodig heeft om het te activeren. Letsel, infectie en bijwerkingen zijn allemaal bekende triggers. Eén van de meest voorkomende triggers is emotionele stress. En hoe tegenstrijdig dit ook mag klinken: het is goed nieuws!

Waarom Psoriasis goed reageert op hypnose

Aandoeningen waarbij emotionele factoren een belangrijke rol spelen zijn bijzonder vatbaar voor hypnose. Hoe komt dat? Onze emotionele toestanden kunnen verschijnen alsof zij los staan van onze keuze. Je kiest er immers niet voor om gestresst, boos, of anders te worden.

Het lijkt alsof wij hier geen controle hebben over. En hoewel het waar is dat een emotionele reactie geen bewuste keuze of bewust gedrag is, is duidelijk aangetoond dat de aard, intensiteit en duur van dergelijke reacties aangepast kan worden met hypnose.

De kracht van hypnose kan verandering teweegbrengen die tot genezing leidt

Er is onomstotelijk aangetoond dat, wanneer er zich een emotionele toestand voortdoet, er meetbare fysieke gevolgen zijn. Zo kan bijvoorbeeld de bloeddruk verhoogd of verlaagd worden, genezing kan worden versneld, je immuunsysteem kan worden versterkt, pijn kan worden verminderd of geëlimineerd, en meer.

Hypnose is in dat soort gevallen de meest effectieve manier om oplossingen te bieden. Dit is mogelijk omdat je met hypnose de zogenaamde instinctieve reacties van de hersenen eenvoudig kunt herprogrammeren.

Wetenschappelijk onderzoek naar hypnose voor psoriasis

Het effect van hypnose op Psoriasis is specifiek onderzocht in een studie aan de John Hopkins Medical School te Baltimore. Vijf patiënten kregen specifieke positieve suggesties over hun huid. Zes kregen neutrale suggesties.

Alle Psoriasis-patiënten vertoonden een aantal voordelen, maar degenen die hypnotische suggesties kregen die specifiek gericht waren op hun psoriasis reageerden aantoonbaar veel beter en genazen van de aandoening.

Vrij van psoriasis met hypnose voor thuis

Vrij van psoriasis is een downloadbare audio-hypnosesessie waarin de aspecten aan bod komen die verantwoordelijk zijn voor Psoriasis. Je krijgt inzicht in de krachten van je eigen brein en gebruikt deze om de genezing te beïnvloeden.

Door regelmatig te luisteren naar Vrij van psoriasis geniet je van de diepe ontspanningstechnieken. Regelmatig herhaald gebruik van dergelijke technieken is een krachtige manier om emotionele stress te verminderen, zelfs in moeilijke situaties.

Daarnaast geeft deze Psoriasis behandeling je een veel grotere controle over de aandoening. Door middel van het gebruik van krachtige metaforen en hypnotische visualisatie merk je dat je veel rustiger wordt. Ook merk je steeds meer verbeteringen in je huid en je algemene gezondheid.

 • Geen schaamte meer, je huid straalt van gezondheid
 • Jeuk en stukgekrabde huid behoren voorgoed tot het verleden

Download nu Vrij van psoriasis en geniet van een psoriasis-vrij leven

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1920
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.