Menu

Vrij van psoriasis

Eindelijk weer een gave huid met behulp van hypnose

Verzacht de jeuk en laat die rode plekken met witte schilfers verdwijnen met hypnose.

Psoriasis is een vervelende huidaandoening die je leven echt ellendig maakt. Of je nu de meest voorkomende vorm hebt of een minder voorkomende vorm, je kunt gek worden van de jeuk en tot bloedens aan toe krabben.

Nachtenlang kun je wakker liggen en je weet dat er veel mensen zijn die psoriasis afstotelijk en zelfs vies vinden. Veel psoriasispatiënten hebben last van een minderwaardigheidsgevoel en dus is het vinden van een oplossing die echt goed werkt van groot belang voor je.

Factoren die van invloed zijn op Psoriasis

Hoewel de exacte oorzaken van psoriasis nog niet volledig begrepen worden en een ‘volledige genezing’ nog niet ontdekt is, is er wel veel bekend over het proces van de ziekte zelf.

Zo is het bijvoorbeeld bekend dat psoriasis niet willekeurig verschijnt, maar een ‘trigger’ nodig heeft om het te activeren. Letsel, infectie en bijwerkingen zijn allemaal bekende triggers. Eén van de meest voorkomende triggers is emotionele stress. En hoe tegenstrijdig dit ook mag klinken: het is goed nieuws!

Waarom Psoriasis goed reageert op hypnose

Aandoeningen waarbij emotionele factoren een belangrijke rol spelen zijn bijzonder vatbaar voor hypnose. Hoe komt dat? Onze emotionele toestanden kunnen verschijnen alsof zij los staan van onze keuze. Je kiest er immers niet voor om gestresst, boos, of anders te worden.

Het lijkt alsof wij hier geen controle hebben over. En hoewel het waar is dat een emotionele reactie geen bewuste keuze of bewust gedrag is, is duidelijk aangetoond dat de aard, intensiteit en duur van dergelijke reacties aangepast kan worden met hypnose.

De kracht van hypnose kan verandering teweegbrengen die tot genezing leidt

Er is onomstotelijk aangetoond dat, wanneer er zich een emotionele toestand voortdoet, er meetbare fysieke gevolgen zijn. Zo kan bijvoorbeeld de bloeddruk verhoogd of verlaagd worden, genezing kan worden versneld, je immuunsysteem kan worden versterkt, pijn kan worden verminderd of geëlimineerd, en meer.

Hypnose is in dat soort gevallen de meest effectieve manier om oplossingen te bieden. Dit is mogelijk omdat je met hypnose de zogenaamde instinctieve reacties van de hersenen eenvoudig kunt herprogrammeren.

Wetenschappelijk onderzoek naar hypnose voor psoriasis

Het effect van hypnose op Psoriasis is specifiek onderzocht in een studie aan de John Hopkins Medical School te Baltimore. Vijf patiënten kregen specifieke positieve suggesties over hun huid. Zes kregen neutrale suggesties.

Alle Psoriasis-patiënten vertoonden een aantal voordelen, maar degenen die hypnotische suggesties kregen die specifiek gericht waren op hun psoriasis reageerden aantoonbaar veel beter en genazen van de aandoening.

Vrij van psoriasis met hypnose voor thuis

Vrij van psoriasis is een downloadbare audio-hypnosesessie waarin de aspecten aan bod komen die verantwoordelijk zijn voor Psoriasis. Je krijgt inzicht in de krachten van je eigen brein en gebruikt deze om de genezing te beïnvloeden.

Door regelmatig te luisteren naar Vrij van psoriasis geniet je van de diepe ontspanningstechnieken. Regelmatig herhaald gebruik van dergelijke technieken is een krachtige manier om emotionele stress te verminderen, zelfs in moeilijke situaties.

Daarnaast geeft deze Psoriasis behandeling je een veel grotere controle over de aandoening. Door middel van het gebruik van krachtige metaforen en hypnotische visualisatie merk je dat je veel rustiger wordt. Ook merk je steeds meer verbeteringen in je huid en je algemene gezondheid.

  • Geen schaamte meer, je huid straalt van gezondheid
  • Jeuk en stukgekrabde huid behoren voorgoed tot het verleden

Download nu Vrij van psoriasis en geniet van een psoriasis-vrij leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1920 Categorie: Tags: , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van psoriasis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten