Menu

Behandeling tegen Misofonie

Vind je het ook verschrikkelijk irritant om bepaalde geluiden te horen? Ben je erg gevoelig voor bepaalde geluiden, terwijl anderen het niet stoort?

Overgevoeligheid voor bepaalde geluiden wordt ook wel misofonie genoemd en kan je leven behoorlijk in de war schoppen. Het kan ervoor zorgen dat je bepaalde plekken of situaties uit de weg gaat en dat kan dan weer leiden tot problemen met andere mensen. Helemaal als zij niet snappen waar je je zo druk over maakt.

Het lijkt erop dat je er niks aan kunt doen en hoe je je voelt bij dat bepaalde geluid. Je kiest er namelijk niet bewust voor om helemaal gek te worden van dat geluid. Je oren horen het nou eenmaal en je gevoelens volgen vanzelf.

Veel mensen denken dat ze gewoon overgevoelig zijn voor geluid, maar misofonie is meer dan gewone overgevoeligheid. Wanneer bepaalde geluiden zo vreselijk irritant zijn, pijn veroorzaken of emotionele stress opleveren, is het tijd daar iets aan te doen.

Hypnose kan je brein opnieuw instellen op de verwerking van bepaalde geluiden die je nu nog als vreselijk storend ervaart.

Met de sessie Behandeling tegen Misofonie kun je het gehoorcentrum in je brein op een positieve manier beïnvloeden. De sessie Behandeling tegen Misofonie werkt op hetzelfde niveau als waarop dit gehoorcentrum functioneert. Daardoor voel je je na deze sessie heerlijk ontspannen en interesseert dat geluid, waar je je eerder zo aan stoorde, je niet meer.

Wanneer je ontspant en naar Behandeling tegen Misofonie luistert zul je merken dat:

  • Je veel sneller ontspant, zelfs bij dat ene geluid
  • Je geniet van de hypnotische gehoorfiltering
  • Je je reactie op bepaald geluid compleet kunt transformeren
  • Je een ontspanning ervaart zoals je die niet eerder had
  • Je je anders gaat voelen bij dat geluid waar je je eerder aan stoorde
  • Je veel meer kunt genieten van het leven

Download nu Behandeling tegen Misofonie en geniet meer van rust, doordat die storende geluiden je niets meer doen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandeling tegen Misofonie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten