Menu
Overgevoelig voor geluid

Overgevoelig voor geluid

Overgevoeligheid voor geluid wordt ook wel hyperacusis genoemd.

Iedereen heeft een geluidstolerantiegrens. Dit betekent dat wanneer geluid boven deze tolerantiegrens uitkomt het pijnlijk is. Bij mensen met hyperacusis is deze grens gezakt, waardoor ‘normale’ geluiden onverdraaglijk kunnen zijn.

De volumeknop staat voor iemand met hyperacusis permanent op een te hoge stand. Denk maar aan een lopende kraan, een wc die doorgetrokken wordt, het gerammel van de afwasmachine, schreeuwende kinderen, het muziekje in de wachtkamer van de dokter, enz.. Bij sommige mensen doen deze soort geluiden zelfs pijn aan de oren.

Afhankelijk van de ernst van deze overgevoeligheid, kan het heel traumatisch zijn. Het kan angstaanjagend zijn en lastig om met deze overgevoeligheid voor geluid op het werk of thuis leren om te gaan. Op het sociale vlak zal het iemands mogelijkheden sterk inperken en je leven drastisch veranderen. Mensen met hyperacusis ergeren zich vaak vreselijk aan het kabaal om zich heen.

Hypnose is een krachtige manier om te bepalen hoe je geluiden opvangt. De sessie Overgevoelig voor geluid is speciaal ontwikkeld voor mensen die (over)gevoelig zijn voor te veel geluid, waardoor normale geluidniveaus weer als normaal ervaren worden.

De sessie Overgevoelig voor geluid heeft bewezen in staat te zijn om het geluidsniveau, zoals je dat hoort, te veranderen. Wanneer je ontspant en luistert naar deze sessie, zul je direct een verlaging van stress en spanning in je lichaam voelen. Je leert snel om in een diepe trance te gaan en je wordt bekwaam in het kanaliseren van de ervaringen met geluid.

Hierdoor voel je je zelfbewuster en dieper ontspannen op plekken waar het luidruchtiger is. Uiteindelijk kun je hierdoor beter van het leven genieten.

Download nu Overgevoelig voor geluid en voel je comfortabel, ongeacht wat je ook hoort

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Vragen & Antwoorden
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Overgevoelig voor geluid”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten