Menu

Verander je oogkleur

De meest voorkomende oogkleuren zijn blauw, groen, bruin en grijs. Maar wist je dat je oogkleur ook kan veranderen?

Baby’s die pasgeboren zijn hebben meestal blauwe ogen. Na verloop van tijd kan dit veranderen. In principe staat de oogkleur na drie jaar vast, maar ondanks dat kunnen er toch veranderingen ontstaan. Zo kan de oogkleur veranderen door bijvoorbeeld contact met de zon.

Je oogkleur wordt bepaald door onder andere het lichaamseigen stofje melanine (=pigment). De hoeveelheid melanine bepaalt hoe licht of donker je ogen zijn. Heb je bruine ogen, dan wordt er veel melanine aangemaakt. Heb je lichte of grijze ogen, dan maak je heel weinig melanine aan.

Dit proces van melanine-aanmaak kan beïnvloed worden vanuit je onbewuste programmering.

De sessie Verander je oogkleur helpt je de kleur van je ogen te veranderen, door jouw onbewuste programmering voor melanine-productie te veranderen.

Hierdoor kan de pigmentsamenstelling in de iris van je ogen aangepast worden en in feite verander je daarmee je oogkleur. Let wel dat met de sessie Verander je oogkleur het alleen mogelijk is om normale natuurlijke oogkleuren te realiseren.

Je aanblik verandert zoals je dat graag wilt en anderen zullen het effect snel zien. Je algehele uitstraling verandert hierdoor!

Download nu Verander je oogkleur en krijg een nieuwe kleurrijke uitstraling!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2104 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verander je oogkleur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten