Menu
Vrij van oorsuizen (tinnitus)

Vrij van oorsuizen (tinnitus)

4.50 van de 5 based on 2 customer ratings
(2 klantbeoordelingen )

Tinnitus is een suizend, fluitend of ander geluid dat je hoort, terwijl het er niet is. Het geluid dat je hoort schijnt zijn oorsprong te hebben in het oor of in de hersenen en je kunt er behoorlijk gek van worden als het geluid constant aanhoudt.

De meeste mensen hebben weleens een fluitgeluid in één of beide oren, maar iemand met tinnitus kan dit constant hebben en in extreem erge mate. Tinnitus kan daardoor uiterst vervelend zijn voor diegenen die er last van hebben.

Hoewel tinnitus, of oorsuizen, op zich niet schadelijk is, kan het wel zijn dat het je leven in ernstige mate verstoort. Naarmate we ouder worden, verslechtert het gehoor en neemt de kans op tinnitus toe.

Geluid bestaat uit luchttrillingen die door het gehoor omgezet worden in elektrische signalen die door het brein als geluid geïnterpreteerd worden. Het is uiteindelijk het brein dat ervoor zorgt dat we iets horen. Op dezelfde manier kan het brein ook geluid wegfilteren. Denk bijvoorbeeld aan mensen die vlak naast een spoorlijn wonen en op een gegeven moment niet meer horen dat er elk half uur een sneltrein voorbij raast.

Met de sessie Vrij van oorsuizen (tinnitus) kunnen we dit innerlijke filtermechanisme activeren, waardoor geluiden die hun oorsprong ‘van binnen’ hebben, en dus niet door anderen gehoord worden, ook tot zwijgen gebracht worden.

De sessie Vrij van oorsuizen (tinnitus) helpt je weer te kunnen genieten van zuivere stilte, waardoor de geluiden ‘van buiten’, die je echt wilt horen, beter gehoord worden.

Je gehoor wordt scherper en je hebt minder tot geen last meer van die ongewenste geluiden.

Download nu de sessie Vrij van oorsuizen (tinnitus) en geniet weer van pure stilte

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Questions & Answers (3)
 • Beoordelingen (2)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

 1. ANTWOORD Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor tinnitus en het is niet gezegd dat een overbelast brein de oorzaak is. De hypnosesessie stuurt juist het onderbewustzijn aan om de oorzaak op te sporen en deze zo goed mogelijk te elimineren. Je kunt dit met de hypnosesessie, en ook de nachtsessie bereiken. Beide vormen géén extra belasting voor het brein. In tegendeel. Het zorgt er juist voor dat er meer ontspanning komt.
 2. ANTWOORD

  De hypnosedownload is 108 MB, De binaurale dagsessie is 84 MB en de nachtsessie is 276MB.

 3. ANTWOORD

  Hypnose en binaurale zijn twee verschillende technieken om hetzelfde doel te bereiken. Wanneer je de hypnosetest doet en er komt uit dat je goed hypnotiseerbaar bent, dan gaat de voorkeur uit naar hypnose, omdat dit sneller resultaat geeft. Wanneer je liever geen hypnose gebruikt, of je bent minder ontvankelijk voor hypnose, dan kun je altijd een binaurale dagsessie gebruiken. Op deze pagina: https://www.trancewerk.nl/binaurale-dagsessies vind je meer info over de binaurale dagsessie.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

Rated 4.50 out of 5 stars
2 beoordelingen
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

2 reviews for Vrij van oorsuizen (tinnitus)

 1. annetburgers@hotmail.com
  4 van 5

  Rustiger!Deze sessie nog niet heel vaak geluisterd, maar toch al wat winst! De ergste fluittonen zijn weg. Nu wisselt het tussen bijna helemaal stil en 'goed te doen'. Ik merk wel dat herhaaldelijk luisteren noodzakelijk is voor mij. Geldt ook voor andere sessies. Groot voordeel dus dat je de sessies vaak kunt luisteren (in tegenstelling tot een bezoek aan een hypnotherapeut, want dan hoor je alles uiteraard eenmalig). Alleen al de rustige stem van Michel maakt een mens rustiger én het geeft moed en kracht, want je moet in jezelf geloven! En dat komt altijd heel duidelijk naar voren in zijn sessies.

  Is deze beoordeling nuttig? 2 van 2 mensen vonden deze beoordeling nuttig

 2. henk@trancewerk.nl
  5 van 5

  TinnitusIk heb een paar dagen geleden het programma tegen Tinnitus gedownload, ik heb de hypnose sessie nu 4 keer afgespeeld en voor het eerst sinds 15 jaar is het stil in mijn hoofd. Geweldig!! Ik hoop dat dit effect blijft maar ben erg bemoedigd!

  Is deze beoordeling nuttig? 8 van 8 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Schrijf een beoordeling

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten