Menu

Vrij van ‘s nachts in paniek raken

Ruïneren paniekaanvallen ’s nachts je slaap? Ben je bang om naar bed te gaan uit angst dat het weer gebeurt en je badend in het zweet wakker wordt in onverklaarbare angst, snel ademend en met je hart in je keel?

Eén of twee van zulke ervaringen, hoe kwellend ze ook mogen zijn op het moment zelf, kun je meestal wel vrij snel achter je laten. Maar als er zich een patroon begint te ontwikkelen, waarbij je regelmatig ’s nachts wakker wordt in ogenschijnlijk ongegronde paniek, is het tijd om er iets aan te gaan doen.

De hypnosesessie Vrij van ‘s nachts in paniek raken zal je helpen je ‘interne alarm’ snel te resetten en werd ontwikkeld in samenwerking met specialisten die duizenden mensen geholpen hebben bij het stoppen van nachtelijke paniekaanvallen en het herstellen van angsten. Dankzij de hypnosesessie Vrij van ‘s nachts in paniek raken kun je voortaan weer ontspannen in slaap vallen en slaap je de hele nacht lekker en rustig door.

Download nu de sessie Vrij van ‘s nachts in paniek raken en geniet voortaan van een heerlijke nachtrust

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van ‘s nachts in paniek raken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten