Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Het verbazingwekkende geheim van parallelle universa

Eén van de meest opwindende en pakkende onderwerpen waar mensen over speculeren is het idee dat onze realiteit, het universum waarin we leven, niet het enige universum is.
Mogelijk zijn er meerdere universa, en er wordt zelfs gesproken over verschillende versies van ons universum met een iets andere geschiedenis en iets andere situaties.
Om te spelen met deze interessante gedachten zul je moeten beginnen om de multiversum-theorie te accepteren. Sommigen noemen het ook wel het omniversum. Dit betekent in feite dat er een oneindig aantal universa zijn die op de een of andere manier parallel zijn aan elkaar.

Waarom oneindig?

Het idee van een multiversum is wijd geaccepteerd. Veel kwantumgeleerden zijn het erover eens dat er inderdaad zoiets bestaat als een multiversum. Waar zij het ook over eens zijn is dat het uiteindelijk veel te gecompliceerd is voor de menselijke soort om exact te begrijpen hoe dit in elkaar zit.
Desondanks kunnen we aannemen dat er inderdaad ontelbare andere universa zijn met oneindig veel variaties.
Omdat het aantal verschillende universa in letterlijke zin oneindig is, betekent dit dat er ook universa zijn die een exact duplicaat zijn van ons universum. Dus er zouden universa moeten zijn, waarin een duplicaat van jou rondloopt! Een dubbelganger!
En wanneer er oneindig veel varianten bestaan, betekent dit per definitie dat jouw dubbelganger in tenminste één parallel universum een koning of koningin is. En in weer een ander parallel universum de beste voetballer of iets anders. En in nog weer een ander parallel universum ben je een zwerver.
Er is werkelijk geen limiet. Dat is namelijk de definitie van ‘oneindig’. En als de kwantumgeleerden het bij het rechte eind hebben (en daar lijkt het steeds meer op) dan lopen er dus oneindig veel dubbelgangers van jou rond in verschillende parallelle universa.

Communiceren met je dubbelganger

In de film Coherence, wordt leuk gespeeld met deze gedachte van parallele universa. Maar het wordt pas écht interessant als je weet dat je kunt leren communiceren met je dubbelganger.
Zo kun je leren van de fouten die jij hier in dit universum gemaakt hebt en ze herstellen met informatie van een dubbelganger die het anders deed!
Je kunt vragen hoe dingen uitgepakt zouden hebben als je een andere keuze gemaakt had. En je krijgt antwoord! Dit lijkt misschien op sciencefiction, maar honderden mensen hebben inmiddels geleerd hoe ze op regelmatige basis kunnen communiceren met verschillende alternatieve jij-varianten.

Hoe communiceer je met jouw dubbelganger?

Met de cursus ‘Dubbelganger in een parallel universum’, creëer je in eerste instantie de noodzakelijke stilte en focus in je hoofd. Alle ruis verdwijnt.
In deze cursus leer je vervolgens een communicatiebrug te maken tussen de jij hier en de jij daar.

Zodra het contact gelegd is, is het vooral interessant om te leren hoe die alternatieve jij bereikt heeft wat jij nog wilt bereiken.
Je kunt vragen stellen en je kunt antwoorden verwachten waar je iets mee kunt. Verbaas je niet als die alternatieve jij ook vragen aan jou gaat stellen. Het is dan aan jou of je daarop wilt antwoorden.
Hoe dan ook is het een ultra-krachtige manier om zeer specifieke dingen te weten te komen.
En het enige dat je hoeft te doen is luisteren naar deze audio-cursus die je als het ware door het hele proces leidt.
Download vandaag nog de sublieme cursus ‘Dubbelganger in een parallel universum’ en ontdek werelden waar je nog niet van hebt durven dromen.

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.