Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Zo kom je overal ter wereld. Deze fenomenale manier helpt je van een lastige fobie af

Reizen is leuk en de meeste mensen houden ervan. Nieuwe plekken ontdekken en zien, dichtbij en soms ver weg. Ik denk dat iedereen wel een keertje zou willen reizen, bijvoorbeeld door het bezoeken van een ander land tijdens vakantie.
En dan hebben we het al snel over naar zo’n bestemming toe vliegen. Natuurlijk kun je ook andere landen bezoeken met de auto, maar als je verder weg wil dan een paar duizend kilometer, wordt dit al snel onhandig en kostbaar. Dus als we naar Griekenland, Egypte, Amerika of andere verre bestemmingen gaan op vakantie, om er maar een paar als voorbeeld te noemen, dan zijn we snel aangewezen op het vliegtuig.

Maar wat nou als je vliegangst hebt?

Als het angstzweet je al op de rug staat bij het denken aan een vliegtuig, en die verkramping in die handen, dan is je vakantie al bij voorbaat verpest. Vliegangst kan vreselijk zijn, zeker omdat het een fobie is. En fobieën kenmerken zich door een extreme maar ongegronde angst. Daarom is angst om te vliegen ook een heel serieus probleem.
Wist je overigens dat vliegangst in de top 3 van veel voorkomende angsten staat? Er is zelfs onderzoek naar gedaan, waaruit gebleken is dat ongeveer één derde van de westerse bevolking boven de 18 jaar er last van heeft. Dit betekent dat je 33% kans hebt dat dit over jou gaat! En het schijnt dus regelmatig voor te komen dat gezinnen zich beperken tot vakantiebestemmingen die bereikbaar zijn met de auto, doordat vader of moeder het vliegtuig niet in durft. Zonde natuurlijk!

De oorzaken van vliegangst

Natuurlijk zijn er mensen die nog nooit een voet in een vliegtuig hebben gezet en al van tevoren bang zijn om te vliegen. Meestal komt die angst, doordat ze dramatische filmscenario’s gezien hebben, waarbij er vliegtuigongelukken gebeuren. Ook zijn er mensen die op een latere leeftijd een vliegangst hebben ontwikkeld, doordat ze enge dingen gezien hebben op het nieuws, zoals de verdwijning van een vliegtuig.
Wat ook voorkomt is dat mensen eerst wel vlogen en ze tijdens een eerdere vlucht een minder positieve ervaring gehad hebben, zoals turbulentie. Ook kan het zijn dat een andere fobie, bijvoorbeeld claustrofobie vliegangst aanwakkert. Het gevoel opgesloten te zitten in een relatief kleine ruimte kan er dan toe leiden dat mensen ook een vliegangst ontwikkelen.

Wat kun je eraan doen?

Natuurlijk kun je je vakanties dicht bij huis plannen, zodat je geen vliegtuig hoeft te pakken. Maar als er niets anders op zit en je moet toch een vliegtuig pakken, dan raad ik je aan om een hypnosesessie te ondergaan om van je vliegangst af te komen. Hypnose is al jarenlang een van de snelste en gemakkelijkste manieren om angsten te overwinnen, waardoor je een stuk vrijheid krijgt waar je eerder niet over kon dromen.
Met de hypnosesessie ‘Vrij van vliegangst’ wis je eenvoudig de vliegangst en in de plaats daarvan komt er een gevoel van vrijheid en ontspanning, waardoor je weer vrij kan ademhalen voor tijdens en na een vlucht.
Met het ondergaan van deze hypnosesessie ga je vanzelf anders denken over vliegen en je ontwikkelt er een bepaald goed gevoel bij. Na deze sessie denk je automatisch meer aan de voordelen die het vliegen je biedt en je voelt je diep ontspannen.
Wil je dus een vliegreis boeken maar durf je niet, omdat je bang bent om te vliegen, dan is dit een fijne en snelle manier om die blokkerende angst voorgoed te wissen.
Klik hier om de sessie ‘Vrij van vliegangst’ te downloaden.

Share on facebook
Deel
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Pin
Share on email
Mail

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

Wil je Trancewerk aanbevelen op Facebook? Dankjewel 🙂

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Of log in met je Social Account

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.