1 Geheim om je Karma de baas te worden en een meer volmaakt leven te krijgen

Het principe van karma verwijst naar de spirituele werking van oorzaak en gevolg, waarbij je intenties en daden je toekomst beïnvloeden. Goede daden dragen bij tot goed karma, wat betekent dat je in toekomstige levens gelukkiger zult zijn. Omgekeerd dragen slechte intenties en daden bij aan slecht karma, waardoor je in een toekomstig leven de gevolgen van je slechte daden zult ervaren.

Het is niet alleen het verleden en de toekomst dat telt

Karma heeft niet alleen te maken met vorige en toekomstige levens. Het kan ook gaan over oorzaak en gevolg in je huidige leven. Wanneer je in je huidige leven onaangename situaties ervaart, is dit een gevolg is van een eerdere oorzaak. Het maakt daarbij niet uit of die oorzaak in dit huidige leven ligt of in een vorig leven. In dat geval ervaar je een karmische last.

Met een karmische last kom je vaak problemen tegen, waarvan je de oorzaak meestal niet kent. Niet weten waar bepaalde problemen vandaan komen, maakt het moeilijk ze op te lossen. Daarom is het nuttig om meer inzicht te krijgen in je karmische verleden.

Om karma te begrijpen is het belangrijk te begrijpen dat onze gedachten, woorden en daden allemaal energie hebben en dat die energie de kracht heeft om niet alleen onszelf te beïnvloeden, maar ook de mensen en de wereld om ons heen. Deze energie kan positief of negatief zijn en het is deze energie die ons karma bepaalt.

Het boemerang effect

Als we op een vriendelijke en compassievolle manier handelen, sturen we positieve energie het universum in. En deze positieve energie zal bij ons terugkomen in de vorm van goed karma, als een boemerang. Aan de andere kant, als we op een schadelijke of negatieve manier handelen, sturen we negatieve energie de wereld in. En deze negatieve energie zal ook naar ons terugkomen in de vorm van slecht karma.

Eén ding om op te merken is dat karma niet iets is dat ons wordt opgelegd als straf voor onze daden. Het is gewoon een natuurlijke wet van oorzaak en gevolg. Onze daden en gedachten hebben gevolgen, net zoals een zaadje dat geplant wordt zal uitgroeien tot een boom. Wij zijn verantwoordelijk voor de zaden die we planten en de energie die we het universum insturen.

Hoe zit het met reïncarnatie?

Het is ook belangrijk te begrijpen dat karma niet beperkt is tot dit leven. Het concept van reïncarnatie suggereert dat we in meerdere levens herboren zullen worden, en het karma dat we in één leven creëren zal doorwerken in toekomstige levens. Daarom is het belangrijk om in dit leven te werken aan het creëren van positief karma, zodat we onze kansen op een beter toekomstig leven kunnen vergroten.

Door karma en de wet van oorzaak en gevolg te begrijpen, kunnen we verantwoordelijkheid nemen voor onze gedachten, woorden en daden en bewuste keuzes maken om positief karma te creëren. Door meditatie, mindfulness, zelfreflectie en hypnose kunnen we een dieper inzicht krijgen in onze daden uit het verleden en de effecten daarvan op ons heden en onze toekomst.

Hoe ruim je jouw karmische last op?

De ‘Karma onder controle‘ hypnotherapie download kan je helpen inzicht te krijgen in je daden uit het verleden en de effecten daarvan op je heden en toekomst.

Je zult zien welke fouten je hebt gemaakt en welke je misschien nog steeds maakt. Kennis is macht, en met je nieuw verworven kennis zul je dingen kunnen veranderen. Het kan je enorme “aha”-momenten opleveren. Je zult eindelijk begrijpen waarom de dingen gaan zoals ze gaan, waarna je ongewenste situaties in de toekomst kunt voorkomen, omdat je eindelijk de les begrijpt die je had moeten begrijpen.

Door negatief karma uit het verleden te begrijpen en te verwerken, kun je karmische lasten opruimen en je kansen op een gelukkiger, meer bevredigende toekomst verbeteren. Het is een kans om te leren van fouten uit het verleden en positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Samengevat

Karma is een onlosmakelijk begrip in veel spirituele leringen, en het is de wet van oorzaak en gevolg die het universum beheerst.

Het is belangrijk te begrijpen dat onze gedachten, woorden en daden energie hebben en dat die energie de kracht heeft om niet alleen onszelf te beïnvloeden, maar ook de mensen en de wereld om ons heen. Door het begrip karma te begrijpen en verantwoordelijkheid te nemen voor onze daden, kunnen we bewuste keuzes maken om positief karma te creëren en onze kansen op een gelukkiger, meer vervullende toekomst te verbeteren.

De ‘Karma onder controle‘ hypnotherapie download helpt je te begrijpen waarom bepaalde dingen voor jou fout (blijven) gaan, of waarom je op een bepaald gebied niet verder komt.

Als je ervoor kiest om een karmische last op te ruimen met behulp van deze hypnotherapie audio download, bevrijd je jezelf vanaf dat moment van problemen.

Het is een fantastische manier om geestelijk, emotioneel en spiritueel te groeien.

Klik op de knop hieronder voor meer info en downloaden:

Karma onder Controle

Copyright © 2006-2024 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier