Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Hoe de kracht van hypnose meer rijkdom kan creëren?

Enorm veel mensen willen een betere financiële situatie. Het leven wordt elk jaar duurder. Je inkomen daarentegen stijgt niet mee in hetzelfde tempo. Hierdoor daalt jouw koopkracht en kun je steeds minder doen met je geld.

Vroeger en nu

Vroeger kon je met één modaal inkomen in een mooi huis wonen, een auto rijden en je kon met je gezin elk jaar heerlijk op vakantie. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat zelfs gezinnen met een dubbel inkomen het financieel moeilijk hebben. De huur of hypotheek zijn steeds moeilijker op te brengen, verzekeringen (zoals de verplichte ziektekostenverzekering) wordt steeds duurder en boodschappen doen kost steeds meer. Je krijgt steeds minder voor je geld.
Hierdoor gaat de financiële strop steeds strakker om je nek zitten en de vraag is dan ook hoe het over 1, 5 of zelfs 10 jaar zal zijn? Waarschijnlijk niet beter. Eerder financieel slechter. Althans als het zo doorgaat, zoals het nu gaat.
Niets daaraan doen is achteruitgang. Als je niets doet, of als je blijft doen wat je nu doet, raak je onvermijdelijk verstrikt in een neerwaartse koopkracht-spiraal.

Twee manieren om te ontsnappen uit deze spiraal

Er zijn twee manieren om los te komen uit deze neerwaartse koopkracht-spiraal:

  1. De kosten van het leven moeten omlaag
  2. Je inkomen moet omhoog

Over punt 1 kunnen we kort zijn. Daar heb je als individu geen controle over. Punt 1 is macro-economisch bepaald en daar kun je dus weinig invloed op uitoefenen.
Maar punt 2 is micro-economisch bepaald. Het is jouw eigen financiële systeem van inkomen en uitgaven. En dáár heb je wel controle over.
Wil je dus meer inkomen verwerven, zodat je ruimer of royaler kunt leven, dan zul je zo snel mogelijk een begin moeten maken met het veranderen van jouw eigen financiële micro-economie. Dat is de enige, en tevens snelste manier om meer financiële zekerheid te creëren voor het heden en je toekomst.

Hoe je gedachten je wereld creëren

Alles dat je ziet op deze wereld dat gemaakt of veroorzaakt is door mensen, is ooit eerst als een gedachte begonnen.
Denk er maar eens over na! Of het nou een gebouw is of een bankje ergens in een bos, een zwerver op straat of een miljonair in een Rolls Royce. Alle resultaten veroorzaakt door mensen, zijn het gevolg van hoe er gedacht en vervolgens gehandeld werd. Resultaten zijn dan ook het gevolg van acties. En acties komen voort uit gedachten. Gedachten die iemand ooit had.
Vervolgens is het dus de vraag waar die gedachten vandaan zijn gekomen?
Wanneer je een miljonair en een zwerver naast elkaar zet en je ze dezelfde vragen stelt, dan zullen de antwoorden radicaal verschillen. De miljonair zal heel anders denken dan de zwerver. En dit verschil in denken is dan ook meteen zichtbaar in de resultaten die beiden hebben. De één heeft een royaal leven en de ander niet.

Waar komen jouw gedachten vandaan?

Je gedachten zijn er niet zomaar. Zij komen voort uit je onbewuste programmering. En deze onbewuste programmering is een gevolg van hoe je bent opgegroeid.

  • Als een kind opgroeit in een miljonairsgezin, is de kans groot dat dit kind al in vroeg stadium een onbewuste programmering meekrijgt, die ervoor zorgt dat hij/zij ook miljonair gaat worden.
  • En als een kind opgroeit in een arm gezin, is er een grote kans dat dit kind later zelf ook moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen.

In beide gevallen is het de programmering die bepaalt hoe je denkt en dus handelt. En dat bepaalt vervolgens je resultaten.
Als kind nemen we onbewust de programmering over van onze voorbeelden. Deze programmering vindt meestal plaats tot we een jaar of 6 à 7 zijn. Op dat moment is bij de meeste kinderen het ‘levenspad’ al grotendeels bepaald door deze onbewuste programmering.
Maar dat wil niet zeggen dat dit niet veranderd kan worden. Niemand is veroordeeld tot zijn of haar onbewuste programmering. Je kunt dit veranderen. De kunst is echter wel dat je dit op onbewust niveau moet doen. Want dáár bevindt zich die programmering.

Herprogrammeren voor meer rijkdom

Om toegang te krijgen tot deze onbewuste programmering heb je ‘mentaal gereedschap’ nodig, Dit gereedschap kan bijvoorbeeld hypnose zijn. Hiermee krijg je toegang tot jouw onbewuste programmering en kun je zeer nauwkeurige verbeteringen aanbrengen in je geld-programmering.
Het gevolg is dat je heel anders gaat denken en doen. Je acties worden anders en daarmee veranderen je resultaten ook drastisch. Deze veranderingen kunnen enorm snel gaan. Er zijn voorbeelden van mensen met een arme geld programmering, die in slechts enkele weken hun inkomen verdubbelden.

Verbeter je financiële situatie

Ik ontwikkelde een speciaal hypnoseprogramma, waarmee je jouw financiële programmering kunt verbeteren. Binnen dagen tot weken ga je de verschillen merken.
Je gaat anders denken en de beslissingen die je neemt worden anders (beter). Je acties worden anders en daarmee zullen je resultaten ook anders worden.
Ondernemers die dit programma deden kregen spontaan andere ideeën, waarmee ze van een matig inkomen naar een extreem hoog inkomen gingen. Herprogrammering van je onbewuste geld-mindset kan je helpen om financieel veel krachtiger te worden.
Mensen maakten complete carrièreomschakelingen, omdat ze in gingen zien dat ze daar veel meer mogelijkheden, zekerheden en inkomen uit konden halen.

De gevolgen

En de gevolgen zijn niet alleen een financieel veel betere situatie, maar ook een situatie waarin je je veel prettiger en zekerder voelt. De resultaten kunnen extreem goed zijn, wanneer je jouw onbewuste financiële programmering verbetert.
Klik hier om er meer over te lezen en te downloaden

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.