Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Last van overgewicht

Overgewicht is tegenwoordig een groot probleem voor velen. Overgewicht betekent gewoon meer wegen dan gezond is. Mensen met overgewicht hebben een grote kans op diabetes 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Volgens sommige onderzoeken kan overwicht ook de kans op bepaalde vormen van kanker vergroten.
Hoe komt het nu dat mensen overgewicht kunnen krijgen? Het komt niet alleen door ongezond eten, want ook gezond voedsel kan zorgen voor overgewicht. Als je meer calorieen eet dan je verbruikt wordt je dikker. Doe je hier niks aan, dan zul je na een bepaalde tijd last gaan krijgen van overgewicht.
Ook is er nog obesitas, als iemand een BMI van 30 of hoger heeft, heeft deze persoon last van obesitas. Mensen met overgewicht hebben een BMI tussen de 25 en 30. Let wel, dit is een richtlijn. Er zijn namelijk uitzonderingen op deze regel voor bijvoorbeeld kinderen en professionele sporters.
In Nederland heeft ongeveer de helft van de bevolking van 20 jaar en ouder last van overgewicht. Overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Ook bij kinderen heeft het mannelijke geslacht vaker last van overgewicht dan het vrouwlijk geslacht. Ongeveer 12% van de kinderen tussen de 4 en 20 jaar heeft last van overgewicht. Van de 12% kinderen met overgewicht heeft 3% obesitas. Bij de volwassene heeft bijna 14% van het total aantal mensen met overgewicht last van obesitas.
Er zijn vele voordelen aan het hebben van een gezond gewicht. Niet alleen verklein je de kans op diabetes 2, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten en bepaalde vormen van kanker, er zijn nog meer voordelen.
Met een gezond gewicht heb je meer energie om leuke dingen te doen, kun je beter nadenken, is je doorzettingsvermogen vaak beter en ben je vaak emotioneel stabieler. Met overgewicht kunnen de luchtwegen vernauwd worden door opgekropt vet, wat snurken kan veroorzaken.
Heb je een gezond gewicht dan heb je misschien wel last van snurken maar, met een andere reden. Met een gezond gewicht kun je over het algemeen beter slapen vanwege de niet of weinig vernauwde luchtwegen.
En er zijn nog meer voordelen. Met een gezond gewicht is je weerstand beter en zul je minder vaak last hebben van een griepje of verkoudheid. Ook is het lichaam veel sportiever als je een gezond gewicht hebt. Bewegingen als lopen en fietsen gaan gemakkelijker en sneller en zware inspanningen zullen minder moeite kosten dan wanneer je overgewicht hebt.
Het laatste belangrijke voordeel van een gezond lichaam is zelfvertrouwen. Iemand met overgewicht kan natuurlijk ook veel zelfvertrouwen hebben, maar als iemand met overgewicht op een gezond gewicht terecht komt zal dit zelfvertrouwen groeien. Niet zozeer omdat je er mooier uitziet en omdat je slank bent. Nee omdat je iets hebt bereikt. Je hebt ergens hard voor gewerkt en het is je gelukt. Dat geeft het zelfvertrouwen vaak een boost.
Afvallen is nu eenvoudiger dan ooit! Met behulp van het Hypnoslank hypnotherapieprogramma, val je af en bereik je je ideale gezonde lichaamsgewicht. Je vetverbranding wordt van binnenuit geactiveerd, waardoor je vanzelf meer gaat verbranden en waardoor je automatisch af gaat vallen:
[checklist]

  • zonder dieet
  • zonder honger
  • zonder ge-jojo
  • zonder slap of bibberig gevoel

[/checklist]
LET OP:

  • Het complete Hypnoslankprogramma is vanaf donderdag 12 mei 2016 12:00 uur ‘s middags verkrijgbaar voor slechts 47 euro.
  • Gebruik de speciale kortingscode: SLANK
  • Deze aanbieding geldt voor DE EERSTE 10 MENSEN die het programma bestellen.

Na de tiende bestelling vervalt de speciale kortingscode SLANK…
Klik hier als je snel en 100% natuurlijk af wilt vallen en voor de rest van je leven eenvoudig slank wilt blijven.

Copyright © 2006-2021 Trancewerk.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

INTERESSANT

Diabetes genezen

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.