Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

toekomst

Leef jij het leven waar je vroeger ooit van droomde?

Waarschijnlijk niet…

Als ik mensen vraag waarom ze niet het leven leiden waar ze ooit van droomden, dan hoor ik de meest uiteenlopende redenen.

Maar over het algemeen komt het erop neer dat ‘het leven’ ze gewoon overkomen is. Er gebeurde ‘dingen’, ze maakten andere keuzes, ze kregen een relatie en/of een carrière, waardoor ze in de zogenaamde ‘rat-race’ terechtkwamen en meestal nog steeds zitten.

De rat-race is dat je vast zit in de eindeloze sleur van móeten werken om rond te kunnen blijven komen, waardoor je geen tijd hebt om iets anders te gaan doen. Het is een vicieuze cirkel, waarin je vast denkt te zitten.

En wanneer je eenmaal in die rat-race zit, dan kun je niet zo één, twee, drie, weer omschakelen.

Je hebt meestal verantwoordelijkheden gekregen, misschien een relatie en/of kinderen. En voor je het weet leef je een totaal ander leven dan waar je als kind ooit van droomde.

De grote vraag

De grote vraag is dan ook of je werkelijk 100% tevreden bent over je huidige leven? Is dat zo? Ben jij helemaal op-en-top tevreden over je leven? Of zijn er dingen die je anders zou willen?

Wat als je het opnieuw zou kunnen doen? Zou je dan exact hetzelfde doen? Of zou je het toch op een andere manier doen?

Weet je… Uiteraard zou het een rigoreuze beslissing zijn als je dingen op een andere manier zou doen. Vaak ben je bang om de goede dingen die je nu hebt kwijt te raken. Maar het hoeft niet zo te zijn. Wat als je de perfecte combinatie kunt maken? Houden wat je hebt en de minder gewenste dingen vervangen door betere?

Als je dát doet hoef je namelijk geen radicale ommezwaai te maken. Je kunt het op een slimme en handige stap-voor-stap-manier doen. Je werkt dan op een verstandige manier toe naar een nieuw leven, waarbij je het goede van nu meeneemt.

Klinkt gek? Nou, niet zo heel erg…

Kijk… Als je volledig tevreden bent met je huidige leven en je geen enkele behoefte hebt aan verandering, dan hoef je ook niets te doen. Maar als je wel de behoefte voelt om iets anders te willen en je leven aan te passen in het leven waar je ooit van droomde, dan is er een mooie manier om dat te doen.

Want zoals met alles begint ook dit met het krijgen van de juiste mindset.

Je zult moeten weten wat je moet doen en hoe je het gaat aanpakken. Vervolgens moet je de juiste stappen zetten in de goede richting.

En dat lijkt vanuit je huidige situatie vaak onmogelijk. Maar dat is het niet!

Wil je meer geld in je leven? Dan is dat mogelijk. Wil je een andere relatie? Ook mogelijk. Wil je een andere carrière? Geen probleem. De ‘truc’ is om je huidige mindset om te buigen naar een mindset die je wens volledig (=100%) ondersteunt.

Gewoontedieren

Mensen zijn gewoontedieren en vergeten vaak welke mogelijkheden ze hebben. Vaak zijn ze ervan overtuigd dat als ze iets lang genoeg op een bepaalde manier doen, het op een andere manier niet kan.

Leef je al jarenlang op je huidige manier? Dan denk je vaak onterecht dat het een heel gedoe is (als het al mogelijk is) om het beter te gaan doen.

En zoals ik al eerder noemde is het niet nodig om alles om te gooien. Je kunt ook selectief te werk gaan! Je kunt ervoor kiezen om bepaalde aspecten van je leven te transformeren. En daar hoef je echt niet alles voor op zijn kop te gooien.

Als er één ding zou zijn dat je graag anders zou willen, maar dat moeilijk haalbaar of onmogelijk lijkt, bedenk je dan dat je huidige mindset jou die gedachte geeft.

Dus zodra je die mindset aanpast in een mindset die wel weet hoe je dingen kunt veranderen en transformeren, dan komen de gedachten hoe je dat moet doen vanzelf!

Je krijgt inzichten en ideeën om het beter te doen en wat nóg belangrijker is…je krijgt de juiste motivatie om het daadwerkelijk te doen.

Feitelijk creëer je zo snel en gemakkelijk een nieuwe realiteit voor jezelf. Hoe onhaalbaar dat nu ook nog mag lijken voor je. Met de juiste mindset is zo enorm veel meer mogelijk voor je.

Dus de vraag is dan hoe ga je dit aanpakken?

Hoe krijg je de juiste mindset en creëer je een nieuwe realiteit?

Het antwoord is eenvoudiger dan je misschien denkt. Je mindset is in feite een verzameling overtuigingen in je onderbewustijn. Vanuit die verzameling zit je vast in gedrag- en denkpatronen. Wanneer je op onbewust niveau één of enkele kleine wijzigingen realiseert, ga je het verschil meteen merken.

En dat kan enorm snel gaan. Soms zelfs binnen één dag. Er gaat dan een soort knop om, waardoor je ‘ineens’ het licht ziet.

Maak je eigen realiteit

Wanneer je een paar keer luistert naar de sessie ‘Maak je eigen realiteit’, ga je je realiseren dat niet alles vaststaat in je leven. Je komt los en herwint de controle over je huidige en nieuwe realiteit.

Je leert op diep onbewust niveau wat je moet doen om de meest positieve resultaten te krijgen die je je maar wenst.

Je leert je leven zinvoller te maken en je gaat helder en duidelijk de verbanden zien. Je gaat zien welke keuzes tot je huidige resultaten en situaties geleid hebben en hoe je dit in positieve zin kunt veranderen.

Daardoor wordt je leven veel interessanter en krijg je een rijker gevoel! En dan is het de vraag waar je volgend jaar staat? Of over een paar jaar? Heb je gerealiseerd wat je wilde? Heb je je doelen nu wel bereikt?

Verbeter je toekomst

Met een tweede sessie: ‘Verbeter je toekomst’, ontwikkel je een innerlijke visie van hoe je leven zal zijn als je bepaalde dingen verandert. Je kunt als het ware in de toekomst kijken en zien of bepaalde veranderingen goed zullen uitpakken voor je.

Bevalt het niet? Geen probleem, want dan kun je je plan nog gemakkelijk veranderen, net zolang tot het 100% is wat je wilt.

Wil je:

  • Meer geld? 
  • Meer of juist minder werk?
  • Meer liefde? 
  • Een andere carrière?
  • Meer spiritualiteit?
  • Meer doen van wat je leuk vindt?
  • En totale transformatie van je leven?
  • Een kleiner iets in je leven veranderen?

Deze tweede sessie helpt je dan ook op voorhand de juiste keuzes te maken en ook te weten hoe dat zal uitpakken voor je.

Beide sessies samen zijn levenstransformerend, ook al is het klein of groot wat je wil.

Klik hier voor meer info en downloaden

Share on facebook
Deel
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Pin
Share on email
Mail

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

Wil je Trancewerk aanbevelen op Facebook? Dankjewel 🙂

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.