Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Denk na voordat je wat zegt

Is het weleens tegen je gezegd dat het misschien handiger is om éérst te denken en dán pas wat te zeggen? Heb je zelf soms het idee dat het verstandiger kan zijn als je geen flapuit meer bent?

Of heb je soms spijt van je eigen woorden, omdat je ze er eigenlijk al uitgooide, nog voordat je het in de gaten had?

Soms zeggen mensen direct wat ze denken. Dat is erg spontaan. Soms té spontaan. En alles waar ‘te’ voor staat is niet echt goed.

Het andere uiterste is dat je over elk woord van tevoren nadenkt óf je het wel kan zeggen. Ook dat is niet goed, omdat het alle spontaniteit weg zou nemen bij je. Je zou er waarschijnlijk een nogal saai persoon door worden.

We houden allemaal van spontaniteit en een zekere mate van openhartigheid. Dus is het zaak om ‘ de gulden middenweg’ te vinden.

Dingen zeggen zonder na te denken gebeurt, omdat het een automatisme is. Je weet niet van tevoren dat je het gaat doen. Je gaat op in een gesprek, of je hoort iets en reageert daar instinctief op.

Het vervelende gevoel dat je het ‘weer’ gedaan hebt, komt altijd pas achteraf.

Op voorhand tegen jezelf zeggen dat je het niet meer zult doen, of dat je erop zult letten, werkt niet, omdat deze gewoonte vanuit je onderbewustzijn komt.

Het logisch nadenken volgt pas nadat de woorden je mond verlaten hebben. En dan is het al te laat.

Wanneer dat te vaak gebeurt, kan het je relaties kosten of andere vervelende problemen opleveren. We leven nou eenmaal in een wereld waarin sociale normen gelden.

Dus hoe kun je meer controle krijgen over wat je eruit flapt, zonder alle spontaniteit te verliezen?

De truc is om deze gewoonte af te remmen op de plek waar deze zich bevindt: in je onderbewustzijn.

Met de sessie Denk na voordat je wat zegt creëer je deze rem op de juiste momenten. Je zult in een flits even de gedachte krijgen of je wel kunt zeggen wat je wilde zeggen.

Zo ja, dan komen de woorden er direct uit. Zo nee, dan heb je jezelf en mogelijk anderen behoed voor een ongemakkelijk moment.

Het gevolg is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken en niet meer bang hoeft te zijn dat je dingen zegt waar je later spijt van krijgt.

De sessie Denk na voordat je wat zegt is een uitstekende manier om je onderbewustzijn te trainen om voortaan heel even na te denken voordat je wat zegt.

Voortaan zul je op de meest natuurlijke en passende manier communiceren en merken dat je:

 • de situaties uit het verleden als effectieve lessen ziet, in plaats van je er schuldig over te voelen
 • op een natuurlijke manier situaties leert inschatten, zodat je op voorhand weet welke communicatie passend is
 • op een dieper niveau empathie en begrip ontwikkeld voor anderen, zodat je beter op je woorden kunt letten
 • gevoeliger wordt voor de impact van je eigen woorden en je tegelijkertijd meer controle krijgt over wat je wanneer zegt
 • jouw communicatieve vaardigheden natuurlijk verbetert, passend in situaties, zonder erover na te hoeven denken
 • Download nu Denk na voordat je wat zegt en geniet van meer aangename gesprekken

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 3710
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.