Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Stop met vloeken en schelden

Heb je al eerder geprobeerd om te stoppen met vloeken en schelden, maar zonder succes? Heb je een dringende reden waarom je er nu mee zou moeten stoppen?

Wellicht moet je minder vloeken omdat je veel kinderen om je heen hebt, of misschien vanwege werkomstandigheden waarin je serieus genomen wilt worden.

Iedereen vloekt wel eens. Vloeken is een signaal aan anderen dat iets erg belangrijk voor je is. Het is een uiting die laat weten dat je ergens waarde aan hecht, en daarbij is het een uitlaatklep wanneer je je stoot of iets omgooit of kapot laat vallen.

Wanneer je er af en toe eens een vloek uit gooit heeft het waarde, omdat wanneer het iets is dat niet gebruikelijk voor je is, je er de aandacht van andere mensen mee trekt.

Maar als vloeken een gewoonte voor je is, dan verliest het zijn kracht om aandacht van anderen te krijgen. Het tegenovergestelde gebeurt dan: áls mensen al reageren of iets denken, is het al snel negatief.

Vloeken en schelden kan dusdanig vertrouwd voor je zijn, dat het lijkt alsof het vanzelf gebeurt. Voor je het weet heb je er weer een vloek uitgegooid, of zit je te schelden op iets of iemand.

Het lijkt of het buiten jouw controle om gebeurt, onvrijwillig.

En juist doordat het van binnenuit komt, vanuit je onderbewustzijn, is de sessie Stop met vloeken en schelden bij uitstek geschikt om deze gewoonte te veranderen!

Wanneer je minder vloekt en scheldt laat je zien dat je zelfbeheersing en zelfdiscipline hebt. En je geeft jezelf de gelegenheid om je beter te kunnen uiten, creatief te zijn met je taalgebruik en anders te klinken dan voorheen.

Denk eens na in welke situaties of omgeving je gewoonlijk vloekt of scheldt. Is het na een paar alcoholische drankjes? Of met bepaalde mensen? Gebeurt het vooral als je gestrest of moe bent?

Stop met vloeken en schelden zorgt dat je van binnenuit minder gaat vloeken en schelden en dat je met betere alternatieven komt. En nee, je gaat echt niet ineens “potjandosie” of “potverdriedubbeltjes” roepen als je met je vinger tussen de deur komt 😉 .

Je zult er echt nog wel af en toe een vloek uit flappen, maar áls je dat doet, doe je het doelbewust. En zulke vloeken dienen dan een doel en zijn krachtig, in plaats van iets dat je altijd doet.

Mensen die je goed kennen zal het opvallen dat je bent verandert, en hun respect voor jou zal daardoor vergroten.

Download daarom nu Stop met vloeken en schelden en krijg weer controle over de dingen die je zegt

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 3721
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.