Menu

Stop met vloeken en schelden

Heb je al eerder geprobeerd om te stoppen met vloeken en schelden, maar zonder succes? Heb je een dringende reden waarom je er nu mee zou moeten stoppen?

Wellicht moet je minder vloeken omdat je veel kinderen om je heen hebt, of misschien vanwege werkomstandigheden waarin je serieus genomen wilt worden.

Iedereen vloekt wel eens. Vloeken is een signaal aan anderen dat iets erg belangrijk voor je is. Het is een uiting die laat weten dat je ergens waarde aan hecht, en daarbij is het een uitlaatklep wanneer je je stoot of iets omgooit of kapot laat vallen.

Wanneer je er af en toe eens een vloek uit gooit heeft het waarde, omdat wanneer het iets is dat niet gebruikelijk voor je is, je er de aandacht van andere mensen mee trekt.

Maar als vloeken een gewoonte voor je is, dan verliest het zijn kracht om aandacht van anderen te krijgen. Het tegenovergestelde gebeurt dan: áls mensen al reageren of iets denken, is het al snel negatief.

Vloeken en schelden kan dusdanig vertrouwd voor je zijn, dat het lijkt alsof het vanzelf gebeurt. Voor je het weet heb je er weer een vloek uitgegooid, of zit je te schelden op iets of iemand.

Het lijkt of het buiten jouw controle om gebeurt, onvrijwillig.

En juist doordat het van binnenuit komt, vanuit je onderbewustzijn, is de sessie Stop met vloeken en schelden bij uitstek geschikt om deze gewoonte te veranderen!

Wanneer je minder vloekt en scheldt laat je zien dat je zelfbeheersing en zelfdiscipline hebt. En je geeft jezelf de gelegenheid om je beter te kunnen uiten, creatief te zijn met je taalgebruik en anders te klinken dan voorheen.

Denk eens na in welke situaties of omgeving je gewoonlijk vloekt of scheldt. Is het na een paar alcoholische drankjes? Of met bepaalde mensen? Gebeurt het vooral als je gestrest of moe bent?

Stop met vloeken en schelden zorgt dat je van binnenuit minder gaat vloeken en schelden en dat je met betere alternatieven komt. En nee, je gaat echt niet ineens “potjandosie” of “potverdriedubbeltjes” roepen als je met je vinger tussen de deur komt 😉 .

Je zult er echt nog wel af en toe een vloek uit flappen, maar áls je dat doet, doe je het doelbewust. En zulke vloeken dienen dan een doel en zijn krachtig, in plaats van iets dat je altijd doet.

Mensen die je goed kennen zal het opvallen dat je bent verandert, en hun respect voor jou zal daardoor vergroten.

Download daarom nu Stop met vloeken en schelden en krijg weer controle over de dingen die je zegt

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop met vloeken en schelden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten