Menu

Denk kritischer

Als je niet kritisch bent in je denken dan ben je als mens afhankelijk van informatie van anderen. Zij bepalen voor jou hoe je moet denken. Je neem alle analyses en beoordelingen van anderen over en slikt klakkeloos wat je hoort en ziet. Je hebt dan geen goed beeld over het onderwerp waarover je zou moeten nadenken.

Als je niet kritisch denkt, ben je onzorgvuldig in je manier van denken en sta je open voor onzin, zonder dat je het je realiseert. Zonder kritisch denkvermogen kun je geen eigen goed gefundeerde conclusies trekken over zaken. Dit kan bijvoorbeeld tot grote problemen leiden op school of op het werk. Bij een tekort aan kritisch denken zul je niet in staat zijn om projecten op de juiste manier uit te kunnen voeren.

Een gevolg van een gebrek aan kritisch denkvermogen is dat anderen je niet meer geloven, omdat je je eigen geloofwaardigheid te grabbel gooit. Ook kun je op school of op je werk in de problemen komen, wat weer tot gevolg heeft dat je jezelf kunt gaan zien als een mislukkeling of iemand die niet deugt, of nog erger: je snapt niet waarom mensen je mijden.

De hypnosesessie Denk kritischer kan je enorm helpen, omdat het een perfecte manier is om je kritische denkvermogen aan te scherpen en een boost te geven.

Het is een effectieve manier om je hersenen te trainen om kritisch na te denken.

Je onderbewustzijn wordt door de sessie Denk kritischer getraind om anders te gaan denken, wat je uiteindelijk veel voordelen oplevert. Door deze sessie zul je beter in staat zijn om je eigen mening te vormen. Je zul beter gaan presteren op school of werk en je weigert dingen zomaar klakkeloos aan te nemen.

Je zult hierdoor beter en kritischer na kunnen nadenken en kijken naar projecten die uitgevoerd moeten worden. Ook zal je successcore door je nieuwe kritische denkvermogen stijgen.

Download nu Denk kritischer en leer kritisch denken, waardoor je je niets meer op de mouw laat spelden

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Denk kritischer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten