Geen slachtoffer meer zijn

Voel je je soms een slachtoffer? Dat zodra een treiteraar zijn intrede doet in je leven, diegene automatisch jou eruit plukt als doelwit?

Heb je het gevoel dat je mogelijk signalen uitzendt die ervoor zorgen dat anderen jou als makkelijk slachtoffer zien? Dat je misschien wel een ‘slachtoffermentaliteit’ hebt?

Dat zou best eens zo kunnen zijn namelijk. Het kan daardoor lijken alsof er een schietschijf op je rug zit.

Er schijnen altijd mensen te zijn die anderen tot slachtoffer maken. Dit soort bullebakken test hun potentiële slachtoffers vaak om te kijken hoe makkelijk ze mentaal omgeduwd kunnen worden.

Stuiten ze op een stevige muur, die aanduidt dat iemand niet als slachtoffer zal dienen, dan zullen ze doorgaan met zoeken om een ander te vinden die zich wél omver laat blazen.

Om niet langer een slachtoffer te zijn, moet je stoppen met eruit te zien als een slachtoffer.

Hoe je uit je ogen kijkt, hoe je je hoofd houdt, en de manier waarop je loopt, het spreekt allemaal boekdelen over jouw zelfrespect en kracht.

Passieve lichaamstaal, met afhangende schouders en het vermijden van oogcontact, geeft iemand die zoekt naar een slachtoffer precies dat waar hij naar op zoek is: iemand met een slachtoffermentaliteit.

Niet-slachtoffers staan rechtop, maar wel op een ontspannen manier, en zij kijken mensen rustig recht in de ogen. Om dit te kunnen zul je een zelfverzekerder gevoel moeten hebben.

En dat is waarbij de sessie Geen slachtoffer meer zijn je zal helpen.

Overvallers kiezen altijd slachtoffers die uitstralen dat ze slachtoffer zijn, mensen die niet doelgericht lopen, naar beneden kijken, geen sterke blik in hun ogen hebben, enzovoort. Kortom, mensen die er niet uitzien alsof ze veel weerstand zullen bieden.

Professor Geoff Beattie, van de Universiteit van Manchester in Engeland, stelt dat overvallers experts zijn in het lezen van lichaamstaal om potentiële slachtoffers te herkennen.

Volgens hem kijken zij uit naar mensen die er onwetend uitzien, die snel toe zullen geven aan de eisen van de overvaller.

Het kan zijn dat je geen problemen ervaart met overvallers, maar mensen kunnen je evengoed op je werk of in je persoonlijke leven ‘beroven’ door onbeschoft te zijn, je te schofferen of te kleineren, en je psychisch pijn te doen.

Je lichaamstaal moet persoonlijke kracht uitstralen, zelfs als je lichamelijk niet sterk bent. Dus slachtoffer zijn heeft vooral heel veel te maken met je eigen houding en wat je daarmee uitstraalt. Je houding straalt van je af en communiceert met het onderbewustzijn van de mensen om je heen.

Stel je nu eens voor dat je je sterker voelt, stoerder, krachtiger, en nog steeds eerlijk en benaderbaar. Dát is wat de sessie Geen slachtoffer meer zijn je geeft!

Je houding verandert en mensen die je eerder als willig slachtoffer te grazen namen, zullen dat niet langer doen. Ze voelen gewoon dat er iets is veranderd, alsof er een streep is getrokken waar ze niet langer overheen kunnen.

Je mentaliteit is gewijzigd, je bent niet langer een slachtoffer. Je hebt je kracht hervonden en straalt dat uit.

Download Geen slachtoffer meer zijn daarom nu en haal die schietschijf vandaag nog van je rug

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5926
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.