Menu

Krijg een overvloed mentaliteit

Ontdek het geheim van een overvloed mentaliteit

Hoe zal het leven voor jou eruit zien wanneer je een overvloed mentaliteit zou hebben? Kun je je voorstellen hoe anders je wereld eruit zou zien en hoe je dingen in je leven ervaart als je een leven vol overvloed hebt?

Heb je soms een sluimerend gevoel dat bepaalde dingen gewoonweg niet voor jou zijn weggelegd? Dat je het op een of andere manier nooit kan hebben of bereiken, om welke reden dan ook?

Met zo’n mentale blokkade (want dat is het) geef je jezelf amper de gelegenheid om écht te genieten van de goede dingen in je leven en word je soms overvallen door bepaalde zorgen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat wat je nu hebt niet goed is of onvoldoende is. Een tekort aan overvloed mentaliteit kan zich uiten in een vorm van ontevredenheid.

Uiteindelijk is dit is geen recept voor een gelukkig leven

Het missen van een overvloed mentaliteit kan verstrekkende (ongewenste) gevolgen hebben. Het kan je een bitter en jaloers gevoel geven. Soms kun niet eens blij zijn voor het succes van een ander. Alsof je het ze misgunt. Want waarom zij wel en jij niet?

Misschien verbaast het je niet eens dat het ontbreken van een overvloed mentaliteit een grote blokkade kan zijn in je hele leven. Dit komt, doordat het je op een bepaalde manier blind maakt voor kansen en mogelijkheden.

Wanneer jij denkt dat bepaalde goede dingen niet voor jou zijn weggelegd, dan zie je op een gegeven moment de kansen om het te pakken of te realiseren niet meer. Daardoor maak je geen gebruik van de mogelijkheden en vliegen die kansen inderdaad aan je neus voorbij, terwijl je het vaak niet eens in de gaten hebt.

Maar het hoeft niet zo te zijn

Je kunt namelijk op een vrij vlotte en zekere manier profiteren van het ontwikkelen van een gezonde portie overvloed mentaliteit. Dit geeft je ten eerste al een heel andere kijk op het leven en daarnaast ga je deuren zien en openen, die je eerder niet zag of die gesloten bleven.

De hypnosesessie Krijg een overvloed mentaliteit helpt je snel je brein te trainen in het vinden van overvloed. Je traint je brein om te gaan waarderen wat je al hebt, zodat je van daaruit je kansen aanzienlijk vergroot om overvloed te gaan creëren, op elk gewenst gebied in je leven.

En daarmee wordt je als het ware magnetisch voor overvloed.

Terwijl je ontspant en herhaaldelijk naar Krijg een overvloed mentaliteit luistert, zul je merken dat:

  • het voelt alsof de schellen ineens van je ogen zijn afgevallen
  • je jezelf en je leven op een geheel andere manier gaat zien
  • een nieuwe visie ontwikkelt over je toekomst
  • je een krachtige golf van anticipatie en motivatie ervaart
  • je voortaan praktische stappen gaan zien en gaat zetten die daadwerkelijk tot overvloed leiden
  • je zoveel meer uit het leven gaat halen

Download nu Krijg een overvloed mentaliteit en geef jezelf de mindset die je veel meer oplevert

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijg een overvloed mentaliteit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten