Krijg een overvloed-mentaliteit

Hoe zal het leven er voor jou uit zien wanneer je een overvloed-mentaliteit zou hebben? Kun je je voorstellen hoe anders je wereld eruit zou zien en hoe je dingen in je leven ervaart als je een leven vol overvloed hebt?

Heb je soms een sluimerend gevoel dat bepaalde dingen gewoonweg niet voor jou zijn weggelegd? Dat je het op een of andere manier nooit kan hebben of bereiken, om welke reden dan ook?

Met zo’n mentale blokkade (want dat is het) geef je jezelf amper de gelegenheid om écht te genieten van de goede dingen in je leven en word je soms overvallen door bepaalde zorgen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn dat wat je nu hebt niet goed is of onvoldoende is. Een tekort aan overvloed-mentaliteit kan zich uiten in een vorm van ontevredenheid.

Het missen van een overvloed-mentaliteit kan verstrekkende (ongewenste) gevolgen hebben. Het kan je een bitter en jaloers gevoel geven.

Soms kun niet eens blij zijn voor het succes van een ander. Alsof je het ze misgunt. Want waarom zij wel en jij niet?

Misschien verbaast het je niet eens dat het ontbreken van een overvloed-mentaliteit een grote blokkade kan zijn in je hele leven. Dit komt, doordat het je op een bepaalde manier blind maakt voor kansen en mogelijkheden.

Wanneer jij denkt dat bepaalde goede dingen niet voor jou zijn weggelegd, dan zie je op een gegeven moment de kansen om het te pakken of te realiseren niet meer.

Daardoor maak je geen gebruik van de mogelijkheden en vliegen die kansen inderdaad aan je neus voorbij, terwijl je het vaak niet eens in de gaten hebt.

Je kunt dit echter vrij eenvoudig veranderen!

Je kunt namelijk op een vrij vlotte en zekere manier profiteren van het ontwikkelen van een gezonde portie overvloed-mentaliteit.

Dit geeft je ten eerste al een heel andere kijk op het leven en daarnaast ga je deuren zien en openen, die je eerder niet zag of die gesloten bleven.

De sessie Krijg een overvloed-mentaliteit helpt je snel je brein te trainen in het vinden van overvloed. Je traint je brein om te gaan waarderen wat je al hebt, zodat je van daaruit je kansen aanzienlijk vergroot om overvloed te gaan creëren, op elk gewenst gebied in je leven.

En daarmee wordt je als het ware magnetisch voor overvloed.

Terwijl je ontspant en herhaaldelijk naar Krijg een overvloed-mentaliteit luistert, zul je merken dat het voelt alsof de schellen ineens van je ogen zijn afgevallen.

Je gaat jezelf en je leven op een geheel andere manier zien en ontwikkel een nieuwe visie over je toekomst, waarin je een krachtige golf van anticipatie en motivatie ervaart.

Voortaan zie je welke praktische stappen je moet zetten, en je zet deze ook, die daadwerkelijk tot overvloed leiden. Je haalt vanaf nu zoveel meer uit je leven!

Download nu Krijg een overvloed-mentaliteit en geef jezelf de mindset die je zorgt dat je veel meer uit je leven haalt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5928
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.