Menu

Overwin paranoia

Als je lijdt aan paranoia ben je bang voor van alles en nog wat en zie je overal dingen die er niet zijn. Paranoia heeft een bijzonder negatieve impact op je hele leven en op de mensen om je heen.

Iemand met een paranoïde persoonlijkheidsstoornis, zoals dit officieel genoemd wordt, heeft meestal een ongegrond wantrouwen in mensen. Mensen in de nabije omgeving worden lange tijd op afstand gehouden door je. Pas als duidelijk wordt dat vrienden of collega’s geen bedreiging voor je vormen (of kwade bedoelingen hebben met je), wordt het contact wat hechter.

Als je een paranoïde persoonlijkheid hebt, blijft je altijd waakzaam en is het moeilijk voor je om een onschuldige opmerking of een grapje te relativeren. Het kan dan ook lang duren voordat je over een dergelijk voorval heen bent.

Door een overkritische en achterdochtige instelling is het voor mensen met een paranoïde persoonlijkheidsstoornis ook moeilijk om samen te werken. Zij zullen daarom vaker dan gemiddeld moeilijkheden ervaren in het functioneren op hun werk. Het moge duidelijk zijn dat paranoia lastig en zeer vermoeiend kan zijn.

De hypnosesessie Overwin paranoia kan je helpen van je paranoïde gevoelens en -gedrag af te komen. De sessie zal je helpen om jezelf lichamelijk en geestelijk volledig te kalmeren, waardoor je een rustiger, veiliger en beter gevoel krijgt over mensen en situaties.

De sessie Overwin paranoia helpt je te begrijpen welke impact deze paranoia op je heeft en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Daarnaast zal de sessie je leren om op een positieve manier te focussen op je toekomst. Je zult meer vertrouwen in de mensen krijgen die het verdienen, zonder dat je roekeloos wordt, waardoor je meer plezier krijgt in het leven. Ook zul je merken dat de omgang met andere mensen beter wordt.

Download nu Overwin paranoia en krijg op verantwoorde wijze meer vertrouwen in mensen om je heen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Overwin paranoia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten