Menu
Positief denken

Positief denken

Veel mensen denken negatief vanuit een automatisme. Het gevolg is dat je dingen vaak beroerder inziet dan ze werkelijk zijn. Het onderbewustzijn werkt op basis van innerlijke beeldvorming en het probleem bij negatief denken is dat het negatieve beelden creëert die passen bij die negatieve gedachten.

Hierdoor zul je een sterke neiging hebben om negatieve gedachten om te zetten in negatieve realiteit, ook al wil je dat niet. Het échte probleem is dat dit een onbewust proces is en je je er meestal niet van bewust bent.

En jij je maar afvragen waarom de dingen die je doet zo vaak mislukken, of waarom je steeds tegen die onzichtbare muur aanloopt, of waarom mensen nooit lang bij je blijven. Dit en veel meer narigheid komt dus door onbewuste negatieve gedachtepatronen.

Op exact dezelfde manier werkt het ook als je positief denkt. Ook dan zal het onderbewustzijn innerlijke beelden vormen en zul je de neiging hebben om die in realiteit om te zetten. Het mechanisme is hetzelfde, alleen krijg je bij automatisch negatief denken negatieve resultaten en bij automatisch positief denken positieve resultaten. Dus als je kan kiezen, waar kies jij dan voor?

Deze hypnosesessie helpt je de slechte gewoonte van negatief denken, met alle negatieve gevolgen, om te zetten in een gewoonte van positief denken, met positieve gevolgen. Je zult je hierdoor een heel stuk beter gaan voelen en je zult merken dat je door positieve gedachten een positievere omgeving voor jezelf creëert.

De onzichtbare muur waar je steeds tegenaan loopt verdwijnt hierdoor. Positief denken geeft bergen energie en er is zelfs aangetoond dat mensen die positief denken langer en gelukkiger leven!

Download nu de sessie Positief denken en breng wat positieve magie in je leven, waardoor je je snel stukken beter voelt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale-nachtsessie en multiliminal verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Vragen & Antwoorden
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Positief denken”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten