Programmeer je brein voor groei

Zou je willen ontdekken waartoe je werkelijk in staat bent? Maakt angst om dingen fout te doen of jezelf voor gek te zetten dat je terughoudend bent?

Wat is succes? Is dat afhankelijk van je aangeboren kwaliteiten, of van de moeite en inspanning die je erin stopt?

In veel samenlevingen en culturen wereldwijd is het gebruikelijk om kinderen te prijzen, dat ze ‘goed’ zijn, of ‘slim’, en ze te bekritiseren of zelfs straffen omdat ze ‘stout’ of ‘dom’ zijn.

Veel ouders denken dat dit de manier is om hun kinderen aan te sporen om het goed te doen in hun leven. Wees goed en slim en vermijd slecht of dom. Het lijkt zo eenvoudig. En duidelijk.

Het probleem is alleen dat het verkeerd is.

Focussen op morele of intellectuele eigenschappen in plaats van op acties, zendt de boodschap dat hoe je lijkt te zijn belangrijker is dan wat je doet.

Ouders die dit onbewust doen, leren hun kinderen dat vaardigheden en talenten vastliggen. Je hebt een bepaald niveau, en dat is het.

En wat je ook denkt dat je niveau is, als je denkt dat het onveranderlijk vastligt, zul je geneigd zijn alles te vermijden waarvan je denkt dat het buiten dat niveau ligt. Want anders loop je het riscio er ‘dom’ uit te zien.

Wanneer je als kind regelmatig te horen krijgt hoe ‘slim’ of ‘intelligent’ je bent voor iets dat je gedaan hebt, ontwikkel je het idee dat je slim BENT, en dat wordt onderdeel van je persoonlijkheid. Het gevaar is echter dat je je zeer ongemakkelijk voelt om risico’s te nemen, die mogelijk laten zien dat je eigenlijk toch niet zo slim bent.

En als je altijd te horen hebt gekregen dat je ‘dom’ bent, dan denk je dat dát bij jouw identiteit hoort, en je zult niet langer geloven dat je in staat bent tot méér. Dingen die een uitdaging zijn of die moeilijk zijn, zul je altijd uit de weg blijven gaan.

Hoewel deze manier van kinderen opvoeden door de meeste ouders vanuit de beste bedoelingen gedaan wordt en werd, weerhoudt het de kinderen er in hun latere leven van om hun volledige potentieel te benutten.

Het is een gegeven, gestaafd door wetenschappelijk onderzoek, dat succes in feite helemaal niet gaat over wie je bent, of lijkt te zijn. Succes draait om leren, ontwikkelen, en constante inspanning. Het gaat om wat je doet om je nieuwe kennis en vaardigheden eigen te maken.

Alleen als je zo’n mindset hebt meegekregen waarin je denkt dat alles al vastligt, is het minder makkelijk om dit te verschuiven. Het zit namelijk heel diep verweven in wie je denkt te zijn, in je identiteit.

Het lijkt haast alsof je iemand anders moet worden om hieruit los te breken, en een mindset te krijgen die is ingesteld op groei. Een mindset die is ingesteld op dat je ergens beter in wordt als je er inspanning en energie in stopt, en dat de uitkomst daarvan helemaal niet vast staat!

Dus hoe krijg je zo’n nieuwe mindset?

De sessie Programmeer je brein voor groei gebruikt krachtige methoden waaruit je kunt kiezen (zoals hypnose, multiliminal, binaurale dagsessie of nachtsessie), die je zullen helpen een compleet nieuwe houding te ontwikkelen.

Een houding om meer uit je leven te halen door het leren van nieuwe dingen en het aankweken van nieuwe vaardigheden.

Als je regelmatig naar Programmeer je brein voor groei luistert, zul je merken dat je snel leert hoe je beter kunt leren. Je kijkt terug op je leven en je eerdere leerervaringen, en je gaat ze in een heel ander licht bekijken. Alsof je met nieuwe ogen kijkt.

Je voelt je veel meer midden in het leven staan, en je voelt je gestimuleerd door de dingen die je leert.

Stop echte, toegewijde inspanning in het oefenen van de dingen die je leert en ervaar zelf hoe ongelooflijk goed dat voelt!

Je merkt heel snel dat je als mens enorme sprongen vooruit maakt, en wie weet waar dat je uiteindelijk zal brengen!

Download Programmeer je brein voor groei en verbreed je horizon, om meer uit je leven te halen dan je dacht dat erin zat

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5937
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.