Menu

Stop dagdromen

Iedereen dagdroomt weleens. Maar wat gebeurt er als het de verkeerde kant opgaat? Je bent zo aan het dagdromen dat je je eigen realiteit vergeet. Je bent zo bezig in je gedachten met het ontwikkelen van verschillende soorten scenario’s over je toekomst en misschien wel over het verleden.

Alles waar ‘te’ voor staat is niet goed en dat geldt ook voor te veel dagdromen. Het maakt je op een bepaalde manier onrustig. Te veel dagdromen kan tot persoonlijke onrust en soms zelf tot een depressie leiden, vooral wanneer je dagdomen niet al te positief zijn.

Hoe meer je dagdroomt, hoe meer zelfkritisch en veroordelend je tegenover jezelf kunt zijn. Het gevolg hiervan kan zijn dat dit tot een bijzonder negatieve stemming leidt. Door te veel dagdromen word je gevoeliger voor depressie. En dat betekent dat onder bepaalde omstandigheden dagdromen dus een negatieve impact kunnen hebben op je, al geldt dat niet voor iedereen.

Als je tot de conclusie bent gekomen dat je te veel dagdroomt en daar iets aan wilt doen, dan kun je luisteren naar de hypnosesessie Stop dagdromen. Deze sessie zal je helpen het dagdromen te verminderen en uiteindelijk te stoppen.

De sessie Stop dagdromen zal je helpen om op een creatieve manier te kijken naar je verleden en je toekomst. Je ontwikkelt een vernieuwde vorm van dagdromen, waarbij je niet steeds helemaal ‘weg’ bent en als je regelmatig naar deze sessie luistert zul je:

  • het positieve effect al snel merken
  • een aantal indringende veranderingen in je dafdroom-gedrag opmerken
  • voelen dat je de controle krijgt over je dagdromen in plaats van dat die dagdromen jou in hun greep houden
  • je bewust worden over wat écht belangrijk voor jou is
  • een sterke groei realiseren bij het behalen van je gestelde doelen
  • in staat zijn meer tijd te investeren in concrete acties in het leven

Download nu Stop dagdromen en voel hoe fijn het is als je niet meer steeds dagdroomt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop dagdromen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten