Menu

Stop met piekeren over anderen

Maak je je vaak zorgen over anderen en brengt slecht nieuws over vrienden of van familie je in een negatieve spiraal van angst? Natuurlijk is het een normale menselijke reactie je te bekommeren over het welzijn van mensen van wie je houdt, maar als deze bezorgdheid te groot wordt, of omslaat in onredelijke angst, dan maken we het onszelf en anderen onnodig moeilijk.

De hypnosesessie Stop met piekeren over anderen helpt je de bezorgdheid en het gepieker over andermans problemen weer in gezond perspectief te krijgen. Onredelijke angst en onnodige zorgen verdwijnen hierdoor, waardoor je je veel kalmer en rustiger voelt. Je kunt weer helder denken en indien nodig ben je in staat de juiste praktische actie te ondernemen.

Je hebt immers meer dan genoeg aan je eigen zorgen en met deze sessie verdwijnen de zorgen die je om een ander hebt. Hierdoor zul je merken dat je door deze nieuwe innerlijke kalmte en rust de kwaliteit van je nauwe relaties verbetert en je meer plezier in het leven krijgt.

Download nu de sessie Stop met piekeren over anderen en ontwikkel snel een innerlijke rust en kalmte als het om mensen gaat van wie je houdt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop met piekeren over anderen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten