Menu

Stop met piekeren

Ben je iemand die zich vaak druk maakt en piekert over dingen?

Tijdens piekeren ontstaat er een negatieve spanning in je lichaam en deze spanningen kunnen klachten veroorzaken als maagproblemen, gespannen spieren en misselijkheid. Maar ook andere emotionele klachten kunnen een gevolg zijn van piekeren, zoals het ontwikkelen van faalangst. En daardoor ga je vanzelf steeds meer situaties vermijden.

Mensen piekeren over van alles. De toekomst, het verleden, rekeningen die niet betaald kunnen worden en heel veel meer. Hoe dan ook lost piekeren niets op en heeft het doorgaans neerslachtigheid of een gevoel van onmacht en boosheid tot gevolg. Piekeren kost veel energie en tijd, waardoor je soms aan niets anders meer toe komt.

Wanneer je bijvoorbeeld piekert over de toekomst, dan zal dat vaak leiden tot bepaalde angstgevoelens. En als je piekert over het verleden dan kan dat gezien worden als deel van een verwerkingsproces. Wist je overigens dat wanneer je last hebt van schuldgevoelens, dit veelal het gevolg is van piekeren over je eigen functioneren?

Naast de emotionele gevolgen die je kunt krijgen van gepieker, heeft piekeren ook invloed op je manier van handelen. Ook brengt gepieker vaak een gevoel van lusteloosheid met zich mee. De zin om iets te ondernemen verdwijnt, en je gaat steeds meer dingen uitstellen. Al met al reden genoeg iets te doen aan het gepieker.

Met de hypnosesessie Stop met piekeren ga je volledig vanzelf stoppen met piekeren.

Je zult merken dat je helemaal tot rust komt en zorgelijke gedachten verdwijnen. Door te luisteren naar Stop met piekeren komt er een vredig geruststellend gevoel over je heen en de vervelende dingen waarover je piekerde zullen steeds kleiner en verder weg lijken. De sessie leert je op een andere manier naar situaties te kijken, waardoor je zult merken dat je er niet meer over piekert.

Je onderbewustzijn leert nieuwe denkpatronen aan, waardoor je je elke dag beter gaat voelen. Je stopt met twijfelen over de toekomst of het verleden en je bent helemaal ontspannen bij de gedachte om niet te weten hoe iets eventueel zal uitpakken.

Door de sessie Stop met piekeren kun je voortaan elke situatie aan, ongeacht wat er gaat gebeuren of wat de uitkomst ook is of zal zijn. Uiteindelijk zul je veel meer genieten en ben je in staat om meer leuke dingen te doen.

Download nu Stop met piekeren en geniet in alle rust van een piekervrij leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stop met piekeren” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten