Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Stop met piekeren

Ben je iemand die zich vaak druk maakt en piekert over dingen?

Tijdens piekeren ontstaat er een negatieve spanning in je lichaam en deze spanningen kunnen klachten veroorzaken als maagproblemen, gespannen spieren en misselijkheid.

Maar ook andere emotionele klachten kunnen een gevolg zijn van piekeren, zoals het ontwikkelen van faalangst. En daardoor ga je vanzelf steeds meer situaties vermijden.

Mensen piekeren over van alles. De toekomst, het verleden, rekeningen die niet betaald kunnen worden en heel veel meer.
Hoe dan ook lost piekeren niets op en heeft het doorgaans neerslachtigheid of een gevoel van onmacht en boosheid tot gevolg. Piekeren kost veel energie en tijd, waardoor je soms aan niets anders meer toe komt.

Wanneer je bijvoorbeeld piekert over de toekomst, dan zal dat vaak leiden tot bepaalde angstgevoelens. En als je piekert over het verleden dan kan dat gezien worden als deel van een verwerkingsproces.

Wist je overigens dat wanneer je last hebt van schuldgevoelens, dit veelal het gevolg is van piekeren over je eigen functioneren?

Naast de emotionele gevolgen die je kunt ervaren door gepieker, heeft piekeren ook invloed op je manier van handelen. Het brengt vaak een gevoel van lusteloosheid met zich mee. De zin om iets te ondernemen verdwijnt, en je gaat steeds meer dingen uitstellen.

Al met al reden genoeg er iets aan te doen!

Met de sessie Stop met piekeren ga je volledig vanzelf stoppen met piekeren.

Je zult merken dat je helemaal tot rust komt en zorgelijke gedachten verdwijnen. Door te luisteren naar Stop met piekeren komt er een vredig, geruststellend gevoel over je heen en de vervelende dingen waarover je piekerde zullen steeds kleiner en verder weg lijken.

De sessie leert je op een andere manier naar situaties te kijken, waardoor je zult merken dat je er niet meer over piekert.

Je onderbewustzijn leert nieuwe denkpatronen aan, waardoor je je elke dag beter gaat voelen. Je stopt met twijfelen over de toekomst of het verleden en je bent helemaal ontspannen bij de gedachte om niet te weten hoe iets eventueel zal uitpakken.

Door de sessie Stop met piekeren kun je voortaan elke situatie aan, ongeacht wat er gaat gebeuren of wat de uitkomst ook is of zal zijn.

Uiteindelijk zul je een meer ontspannen leven krijgen, waarin je meer gedaan krijgt, omdat je energie niet al bij voorbaat op is gegaan aan piekeren.

Download nu Stop met piekeren en krijg rust in je hoofd, zodat je weer kunt ontspannen

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5922
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.