Menu

Stop met te veel nadenken

Het lijkt vanzelfsprekend en verstandig om lang en diep over dingen na te denken. Daarvoor heb je je hersenen nou eenmaal, toch?

Als je de wereld wilt begrijpen en de juiste keuzes wilt maken in je leven, is het logisch om er goed en lang over na te denken.

Maar er is ook zoiets al te veel nadenken. Te veel nadenken kan je grootste vijand worden, omdat het een tegenovergesteld effect creëert van goed over iets nadenken.

Feitelijk is te veel over iets nadenken erger dan er te weinig over nadenken. Ben je iemand die te veel nadenkt over dingen, lees dan even verder om deze gewoonte een beetje beter te leren begrijpen.

Als je te veel nadenkt, breng je veel meer tijd door in je hoofd dan in de werkelijkheid. Je maakt doordoor als mens minder mee dan iemand die goed nadenkt.

Het gevolg is vaak dat je hierdoor niet durft te handelen en/of niet in actie komt, omdat je bang bent.

Wanneer je te veel nadenkt, betekent dit dat je niet stilstaat bij het hier en nu. En wat vooral zorgwekkend is, is dat te veel nadenken ervoor zorgt dat je je echte leven niet beleeft – je beleeft je leven slechts passief.

De sessie Stop met te veel nadenken kan je helpen om minder na te denken, zonder dat je te weinig gaat nadenken.

De sessie helpt je op een verstandige manier na te denken over dingen, waarna het overmatige denken stopt, omdat het anders te veel zou worden.

Stop met te veel nadenken helpt je op de juiste manier na te denken, waardoor je gaat merken dat alles veel duidelijker wordt voor je.

Sommige mensen zeggen na deze sessie dat zij het gevoel hebben in ‘stereo’ te denken. Je zult analytisch naar zaken kunnen kijken en je kunnen focussen op het ontvangen van andere informatie.

Ook zul je zaken in het leven in een beter perspectief kunnen bekijken.

Deze sessie geeft je een heerlijk, diep ontspannen gevoel en naarmate je er vaker naar luistert zul merken dat die overtollige ‘steeds-maar moeten-denken’-ballast van je afglijdt.

Na deze sessie krijg je meer innerlijke rust, je krijgt meer voor elkaar, maakt meer dingen bewust mee en je bent niet meer iemand die alleen maar nadenkt.

Je zult hierdoor meer uit je leven halen dan met alleen maar nadenken over hoe het had kunnen, of zou moeten zijn.

Download nu Stop met te veel nadenken en gooi die ‘steeds maar moeten denken’-ballast van je af

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop met te veel nadenken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten