Menu

Stop zelfkritiek

Ken je de stem in je hoofd die altijd kritiek heeft op wat je doet? Zo ja, weet dan dat je niet de enige bent. Veel mensen hebben last van deze innerlijke kritische stem, waardoor zij zich vaak minder voelen dan anderen, zelfs als je eens een keer succes boekt. Deze innerlijke criticus kan ongenuanceerd, hard en vals zijn, je naar beneden trappen en erger, waardoor je zou wensen dat hij of zij eens een keertje zou zwijgen.

Deze innerlijke stem kan van een deel van jezelf afkomstig zijn, maar het kunnen ook de reflecties zijn van wat anderen vroeger tegen je gezegd hebben. Zo kan de stem van een kritische ouder of leraar, jarenlang, tot aan je dood door blijven galmen in je hoofd, of je dit nou leuk vindt of niet.

Dus hoe zou je het vinden als je controle krijgt over deze innerlijke stem en ervoor kunt zorgen dat hij of zij binnenkort al voorgoed stopt met het geven van negatieve kritiek? Je kunt die innerlijke stem heropvoeden zodat deze verandert in een wijze coach die je daadwerkelijk helpt in het leven.

Zo kun je toegang krijgen tot de onmetelijke hoeveelheden informatie, dat opgeslagen ligt in de ontoegankelijke gebieden van je onderbewustzijn. Je nieuwe coach zal je na deze sessie helpen met het beste advies, waardoor je veel beter antwoorden kunt geven op vragen, waar je eerder geen raad mee wist. Je krijgt echte hulp en begeleiding, op een manier die je nooit voor mogelijk hield.

Download nu Stop zelfkritiek en transformeer je innerlijke criticus in een wijze coach

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop zelfkritiek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten