Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Vergelijk je niet met een ander

Vergelijk je jezelf veel en vaak met anderen?

“Hij heeft veel meer geld dan ik”. “Zij is zoveel slanker dan ik”. “Als ik toch eens net zo intelligent was als mijn zus”. “Waarom staat die kleding mij niet en ieder ander wel?”.

Op zich is het niet zo gek dat je jezelf vergelijkt met anderen. Je wordt de hele dag gebombardeerd met de perfecte plaatjes van iedereen.

Is het niet in reclames in tijdschriften of op televisie, dan wordt je wel op sociale media met de ‘ideale’ plaatjes overspoeld van ‘het perfecte leven’, ‘het perfecte lijf’, ‘het perfecte kind’, ‘de perfecte partner’ en ga zo maar door.

Het gevolg is dat je constant bezig bent met vergelijkingen trekken. Soms denk je ‘gelukkig dat ik dat niet ben’, maar over het algemeen kom je er zelf behoorlijk bekaaid vanaf in die eindeloze stroom van vergelijkingen.

Hoewel het soms goed is om te vergelijken, zo kom je immers ook vaak op nieuwe ideeën, is het met de hoeveelheid informatie die op je afkomt lastig om een balans te vinden.

Jezelf willen verbeteren is goed, maar dan moeten het wél realistische doelen zijn! Als je doel is om ‘er net zo uit te zien als…’ loop je het risico dat je jezelf een soort van ‘kwijtraakt’.

Je kunt afdwalen van jouw unieke weg in het leven, en een gevolg kan zijn dat je steeds ontevredener wordt over je leven, en over jezelf! Maar jíj bent de enige waar je je hele leven mee moet doorbrengen!

Dan is het toch beter om dicht bij jezelf te blijven, en je eigen weg te volgen, in plaats van je te willen conformeren aan wat een ander heeft of hoe een ander eruit ziet, of wat voor leven die ander heeft.

Toch is het bijna een verslaving om jezelf te vergelijken, wat het lastig maakt om ermee te stoppen.

En daar is nou juist deze sessie Vergelijk je niet met een ander voor ontwikkeld, om je daarbij te helpen.

Met deze sessie krijg je de mogelijkheid om je brein en je gedachten te bevrijden van de constante druk die op je wordt uitgeoefend om anderen te gebruiken als referentiekader.

Je prikt door alle hype en show heen en begrijpt waarom het nadoen van anderen, of het ‘willen zijn als’ of ‘lijken op’ anderen, een valse droom is.

Vergelijk je niet met een ander helpt je om de werkelijke waarde van jouw unieke weg in het leven te ontdekken. Je wordt klaargestoomd om jouw weg, jouw leven, jouw zíjn te verdedigen en te bewaken.

Download nu Vergelijk je niet met een ander, eis jouw unieke plaats op, en realiseer je dat jij een uniek geschenk voor de wereld bent

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
Share on facebook
Deel
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Pin
Share on email
Mail
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 147456 bytes) in /var/www/clients/client2/web3/web/wp-content/plugins/woocommerce-woocartpro/libs/FestiPlugin.php on line 442