Vertrouw op je instincten

‘Hij had zijn hart er niet in zitten’. ‘Ik had al een onderbuikgevoel dat ze niet te vertrouwen was’. ‘Het voelde gewoon zó goed!’

Zinnen als hierboven maken duidelijk dat je lichaam je signalen stuurt over hoe je moet reageren op de wereld en omstandigheden om je heen.

Net als iedereen heb je een ingewikkeld en subtiel innerlijk systeem waarmee je precies aanvoelt wat er aan de hand is. Geweldig toch?

Alleen is wat ‘voor de hand ligt’ of ‘het meest logisch’ is, soms net verkeerd. Een akelige hoeveelheid dingen werken namelijk niet zoals ze lijken te werken.

Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons ongemakkelijk voelen bij dingen die we instinctief doen. Hoe je kun je nou een belangrijke, grote beslissing nemen op basis van een gevoel dat je in je onderbuik registreert? Of op basis van een verkrampt gevoel op je borst? Of op basis van het plotseling losser aanvoelen van je schouderspieren?

Dat kan toch niet verstandig zijn? En al helemaal niet rationeel? Is het niet veel beter om bewijs te bekijken en alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen, als je een beslissing moet nemen?

Met als gevolg dat je al die lastige gevoelens en sensaties die van binnenuit opborrelen, weer wegredeneert met rationele redenen. En dat kan tot beslissingen leiden waar je later spijt van hebt.

Het is geen kwestie van moeten kiezen, rationele redenen of instinct. Beiden heb je meegekregen, zitten in je systeem meegebakken als het ware. En je moet ze dus ook allebei gebruiken, niet slechts de een of de ander!

Alleen heb je vaak geleerd om je instinctieve reacties te onderdrukken of zelfs neer te sabelen als ‘onbruikbaar’, vanuit sociale druk om ‘rationeel’ te zijn.

Je bent in de loop van je leven verleerd hoe je moet luisteren naar de signalen die je instinct je stuurt, en hoe je ze moet interpreteren wanneer je ze registreert.

De grote vraag is dus: hoe draai je dat terug? Hoe kun je leren je instinctieve reacties weer te registreren en op een goede manier te gebruiken?

Hoe kan “Vertrouw op je instincten” helpen?

Precies daarvoor is deze sessie Vertrouw op je instincten ontwikkeld! Met deze sessie kom je weer in contact met je diepste, instinctieve gevoelens.

Als je regelmatig naar deze sessie luistert leer je weer profijt trekken van de leiding en wijsheid die diep binnenin je zit. Uiteraard behoud je daarbij het vermogen om zaken ook rationeel te beoordelen.

Vertrouw op je instincten helpt je om dichter bij je kern te komen, en gevoeliger te worden voor subtiele psychologische signalen.

Je ontwikkelt een dieper vertrouwen in dat wat je in je eigen hart weet, en je gaat je leven meer in lijn brengen met je innerlijke gevoel van wat goed is voor jou.

Je leert vol zelfvertrouwen je rationele kennis te combineren met je instinctieve gevoelens, zodat je voor jezelf de allerbeste keuzes kunt maken.

Download nu Vertrouw op je instincten en verbind je weer met wie je werkelijk bent.

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5925
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.