Menu
Wees objectiever

Wees objectiever

Mensen die niet objectief zijn, zijn veelal subjectief. Dat wil zeggen dat ze niet in staat zijn om een eigen mening kunnen vormen. Je laat je leiden door de meningen en gevoelens van andere mensen. Eigenlijk leiden mensen die niet objectief zijn, niet hun eigen leven. Hierdoor kun je onzeker zijn over jezelf en heb je moeite met het ondernemen van stappen. Wanneer er een antwoord van je verwacht wordt, zal dit vaak doorspekt zijn met je eigen mening en ervaring.

Ook kun je in je mening over zaken behoorlijk emotioneel zijn en kun je het groter plaatje niet meer goed overzien als je onvoldoende objectief bent. In bepaalde gevallen kan een gebrek aan objectiviteit leiden tot hysterische en radicale situaties. Het spreekt voor zich dat dit niet goed voor jou en je omgeving is. Iemand die te weinig objectiviteit kan tonen wordt meestal minder serieus genomen.

Met behulp van de hypnosesessie Wees objectiever kun je verandering aanbrengen in de manier hoe je denkt. Je gedachtegangen zullen met deze sessie omgebogen worden van ‘te weinig objectief’ naar ‘meer dan voldoende objectief’. Je zult hierdoor beter in staat zijn om de druk vanuit de mensen om je heen te stoppen, zodat je een eerlijke objectievere mening kunt vormen. Je zult in staat zijn om onbevooroordeeld en onpartijdig naar zaken te kijken.

Wanneer je vaker naar de sessie Wees objectiever luistert ga je merken dat je je rustiger voelt, waardoor je op een ander manier kunt nadenken en objectieve beslissingen kunt nemen die in ieders voordeel werken. De sessie helpt je beter in staat te zijn om stressvolle situaties de baas te zijn en daarbij objectieve beslissingen te kunnen nemen om die stressvolle situatie het hoofd te kunnen bieden. Je kunt erop rekenen dat welke situatie zich ook aandient, je voortaan objectief de feiten kunt bekijken, zodat je de juiste oplossing kunt vinden.

Download nu Wees objectiever en zie hoe mensen meer waarde gaan hechten aan je objectieve mening

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Wees objectiever”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten