Wees objectiever

In de moderne, westerse cultuur wordt subjectiviteit aangemoedigd. De focus ligt bijna altijd op het persoonlijke, het emotionele.

Terwijl het goed is om je echte gevoelens te kunnen uiten, en je niet verplicht voelen om ze te onderdrukken of verbergen, kan het altijd maar focussen op subjectieve reacties problemen veroorzaken als je werkelijk wilt weten wat er aan de hand is.

Wanneer je hoog in je emoties zit over iets, of het nu goed of slecht is, is het moeilijk om helder te denken, nietwaar?

Dit komt omdat je emoties je neocortex ‘kapen’. De neocortex is het deel van je brein waar je redenatievermogen zit. In plaats daarvan moet je dan vertrouwen op de amygdale, het deel van je brein waar je emoties zetelen.

Emotioneel denken wordt ook wel ‘zwart-wit-denken’ genoemd, of ‘alles-of-niets-denken’. Daarin is geen plaats voor nuance.

En vaak gaat dit gepaard met sterke gevoelens van overtuiging, het gevoel dat iets ‘absoluut waar’ is, waar geen argument tegenin gebracht kan worden.

Er zijn natuurlijk momenten waarin deze emotionele benadering nuttig is. In de basis is het een overlevingsmechanisme.

In situaties van onmiddellijke dreiging of gevaar, waarin je acuut tot actie moet overgaan, is het eenvoudig om te zien dat een krachtig gevoel van absolute zekerheid je tot actie aanzet die het verschil kan maken tussen leven en dood.

Een voorbeeld: het is beter om opzij te springen en later te ontdekken dat het slechts een tak was, dan te wachten en te laat te ontdekken dat het een giftige slang is die je vervolgens in je been bijt.

Waar de problemen ontstaan, is dat de menselijke psychologische en emotionele ontwikkeling niet zo snel heeft kunnen meegroeien met het tempo van sociale veranderingen in onze wereld.

De meeste ‘bedreigingen’ die je in onze maatschappij tegenkomt, komen niet van fysieke gevaren, maar door interacties met je eigen sociale groepen, zoals binnen je familie of op je werk.

Evengoed triggert elk gevoel van dreiging wel emotionele subjectieve reacties. En je eigen reacties kunnen daarom contraproductief worden.

In de complexe dynamiek van sociale groepen, is het kunnen zien van het grotere geheel, in plaats van in je emoties te duiken, essentieel.

Wanneer je rustig blijft, en anderen helpt om ook te kalmeren, wordt het veel eenvoudiger om alle mogelijke situaties te analyseren. Vervolgens kun je rationeel je opties overwegen, zonder dat je vanuit emoties overhaaste dingen doet.

Het gevolg is dat de beslissingen die je neemt veel beter en veel effectiever zijn.

De sessie Wees objectiever heeft twee doelen: het helpt je om de sociale druk te weerstaan die je naar verhoogde subjectiviteit drijft. En daarbij wordt het een tweede natuur om jezelf te kalmeren in situaties waar emoties hoog oplopen.

Als je deze sessie een paar keer hebt beluisterd, merk je al dat je in zijn algemeenheid kalmer en rustiger bent in je gevoelens over allerlei dingen die om je heen gebeuren.

En je ervaart een specifieke verbetering in je vermogen om met moeilijke of stressvolle situaties om te gaan.

Je merkt dat je zelfvertrouwen hierdoor groeit, omdat je zeker weet dat je de juiste reactie geeft die nodig is, ongeacht de situatie.

Download Wees objectiever nu en neem betere en effectievere beslissingen omdat je situaties objectief bekijkt

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5903
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.