Menu
Wis beperkende overtuigingen

Wis beperkende overtuigingen

Hou jij jezelf tegen door te denken dat je iets niet kunt? Beperkende overtuigingen over wie je bent of wat je niet kunt stammen vaak uit je kindertijd, toen een volwassene bijvoorbeeld tegen je zei dat je nooit iets goed kon doen of dat het nooit iets met je zou worden. Iedere keer dat je met iets wordt geconfronteerd, komt dat weer bovendrijven.

Het maakt vervolgens niet uit hoe goed je het doet op je werk of hoe vaak anderen zeggen dat je het goed doet, je blijft het moeilijk vinden om te geloven dat je het kunt, dat je goed genoeg bent. En om die reden mis je kansen die het leven je biedt.

Dit soort beperkende overtuigingen hebben een emotionele lading. Bij fobieën komt die emotionele lading duidelijk naar voren: je weet dat een kikker, muis of een spin onschuldig is, maar toch kun je doodsangsten uitstaan als je er één ziet. Maar bij onbewuste beperkende overtuigingen weet je niet dat deze je leven aanzienlijk kunnen bemoeilijken.

Hoe kun je jezelf ontdoen van deze beperkende overtuigingen? Wis beperkende overtuigingen is een hypnosesessie die al deze oude, negatieve boodschappen uitwist, waar ze ook vandaan komen.

Terwijl je naar de sessie luistert zul je merken dat je veel kalmer wordt en objectiever naar jezelf gaat kijken. Je kunt naar die oude overtuigingen kijken zonder boos of van streek te worden. Je raakt losgekoppeld van beperkende overtuigingen die je over jezelf hebt, alsof ze plotseling onbelangrijk zijn geworden.

Luister naar Wis beperkende overtuigingen en bereik eindelijk wat je al zo lang wilt! Wis je innerlijke blokkades en geniet van het gevoel van vrijheid!

Download nu Wis beperkende overtuigingen en bereik eindelijk wat je al zo lang wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
SKU: 5932G Categorie:
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Wis beperkende overtuigingen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten