Menu

Wis beperkende overtuigingen

Hou jij jezelf tegen door te denken dat je iets niet kunt? Beperkende overtuigingen over wie je bent of wat je niet kunt stammen vaak uit je kindertijd, toen een volwassene bijvoorbeeld tegen je zei dat je nooit iets goed kon doen of dat het nooit iets met je zou worden. Iedere keer dat je met iets wordt geconfronteerd, komt dat weer bovendrijven.

Het maakt vervolgens niet uit hoe goed je het doet op je werk of hoe vaak anderen zeggen dat je het goed doet, je blijft het moeilijk vinden om te geloven dat je het kunt, dat je goed genoeg bent. En om die reden mis je kansen die het leven je biedt.

Dit soort beperkende overtuigingen hebben een emotionele lading. Bij fobieën komt die emotionele lading duidelijk naar voren: je weet dat een kikker, muis of een spin onschuldig is, maar toch kun je doodsangsten uitstaan als je er één ziet. Maar bij onbewuste beperkende overtuigingen weet je niet dat deze je leven aanzienlijk kunnen bemoeilijken.

Hoe kun je jezelf ontdoen van deze beperkende overtuigingen? Wis beperkende overtuigingen is een hypnosesessie die al deze oude, negatieve boodschappen uitwist, waar ze ook vandaan komen.

Terwijl je naar de sessie luistert zul je merken dat je veel kalmer wordt en objectiever naar jezelf gaat kijken. Je kunt naar die oude overtuigingen kijken zonder boos of van streek te worden. Je raakt losgekoppeld van beperkende overtuigingen die je over jezelf hebt, alsof ze plotseling onbelangrijk zijn geworden.

Luister naar Wis beperkende overtuigingen en bereik eindelijk wat je al zo lang wilt! Wis je innerlijke blokkades en geniet van het gevoel van vrijheid!

Download nu Wis beperkende overtuigingen en bereik eindelijk wat je al zo lang wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wis beperkende overtuigingen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten