Menu

Word een PLUS-denker

Veel mensen denken negatief, omdat dit aangeleerd gedrag is. Zonder het te weten programmeren ze hun brein op een negatieve manier en bevestigen ze deze negatieve programmering keer op keer. De vorm van negatief denken waar we het over hebben is echter iets anders dan ‘gewoon’ slecht over iets of iemand denken.

Het heeft te maken met de woorden die je gebruikt bij het denken in combinatie met wat je eigenlijk wilt. We noemen deze negatieve manier van denken dan ook MIN-denken, in plaats van negatief denken.

De mini e-cursus ‘Master Your Mind’ leert je exact het verschil tussen positieve gedachten, PLUS-denken en wat de nadelen zijn als je dit niet doet. Als je deze sessie Word een PLUS-denker bestelt krijgt je ‘Master Your Mind’ er gratis bij.

De taal van het onderbewustzijn werkt op basis van innerlijke beelden. Wil je iets realiseren, ongeacht wat het is, dan zul je daar eerst een duidelijk innerlijk beeld van moeten hebben. Het probleem bij MIN-denken is dat we vaak aangeleerd hebben met ontkenningen te denken. Stel we zijn ziek en willen graag beter worden. We denken dan vaak automatisch dat we NIET ZIEK willen zijn. Het beeld dat het onderbewustzijn daarbij creëert is ‘ziek’ zijn, want woorden als ‘niet’ worden door het brein buiten beschouwing gelaten.

Het resultaat is dat hoe vaker we zeggen dat we niet ZIEK willen zijn, hoe lastiger we het onszelf maken om beter te worden. We ervaren dit vaak alsof er ‘iets’ in onszelf zit dat het realiseren van onze doelen saboteert.

Dit sabotage-effect treedt op bij alles dat we willen als we daarover MIN-denken. Zodra we denken en zeggen dat we iets niet willen, zal het onderbewustzijn je helpen dat juist wél te realiseren.

Deze sessie helpt positieve gedachten te creëren en een PLUS-denker te worden, doordat het je bewust maakt van je eigen MIN-denken. Vervolgens ga je deze negatief geformuleerde zinnen omzetten in positief geformuleerde zinnen, waarna je dit tot een instinctieve automatische manier van PLUS-denken maakt.

De sessie Word een PLUS-denker helpt je positieve gedachten te creëren en het PLUS-denken tot een nieuwe gewoonte te maken. Hierdoor ervaar je op alle gebieden in je leven betere resultaten, doordat je het door jezelf ingebouwde zelfsabotage-mechanisme uitschakelt.

Download nu de sessie Word een PLUS-denker en realiseer veel meer van wat je wilt, doordat je onderbewustzijn je gaat helpen in plaats van saboteren

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Word een PLUS-denker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten