Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Vraag dat wat je waard bent

Wanneer je diensten of goederen levert, waar je zelf de prijs voor moet bepalen, kom je bij een uitdagend vraagstuk. Hoeveel is wat jij doet waard?

Het is een buitengewoon moeilijke vraag om te beantwoorden. Wat het ook is dat je doet, het voelt alsof jou echt gevraagd wordt ‘hoeveel ben JIJ waard?’.

Het kan zowel opschepperig als minderwaardig voelen als je een prijs moet bepalen.

Het probleem is, dat als je niet de juiste waarde bepaalt, je ook niet de juiste waarde zult krijgen! En daarmee richt je je bedrijf al snel te gronde.

Dus de vraag wat je voor bedragen moet vragen als een professionele vergoeding, en dat goed doen, is van vitaal belang.

Maar waarom voelt het dan zo moeilijk om een bedrag te vragen dat overeenkomt met wat je waard bent?

Je kunt natuurlijk wijzen naar de ‘toegevoegde waarde’ en de voordelen van je producten of diensten. Je weet welke training en opleiding je hebt genoten, wat het vaardigheidsniveau is dat je inmiddels hebt bereikt.

En daarbij weet je als geen ander wat je erin hebt geïnvesteerd, bijvoorbeeld aan leergeld en/of aan de kwaliteit van materialen die je gebruikt.

Het is niet al te ingewikkeld om een balans op te maken voor deze factoren. Maar om het goed te doen, moet je ook winst berekenen. Zodat je inkomsten op den duur hoger worden dan je uitgaven.

En dit is waar je tegen een mentaal struikelblok aan loopt. Het voelt namelijk alsof je meer moet berekenen dan wat je waard bent!

En als jij een eerlijk, bescheiden, hardwerkend type bent, voelt dat dus gewoon helemaal fout.

Bovenstaande is echter een gevolg van het focussen op precies het verkeerde! Let op: wat jij waard bent is niet wat JIJ denkt dat je waard bent, maar wat jouw KLANT denkt dat je waard bent!

Hoewel sommige mensen altijd de laagste prijs zoeken, zal het merendeel van jouw (potentiële) klanten liever kijken naar de kwaliteit die je levert.

Om de juiste vergoeding te bepalen, moet je nauwkeurig kijken naar factoren als de toegevoegde waarde van jouw product of dienst.

Ook is het wel zo handig als je wat begrijpt van de koperspsychologie en moet je erop letten dat beide partijen waarde halen uit de transactie, en dat je er ook nog aan verdient.

Dit alles kan overweldigend lijken, omdat je ineens heel anders moet gaan denken. En daar is nou precies deze sessie Vraag dat wat je waard bent voor ontwikkeld, om je daarbij te helpen!

Je zult met deze sessie diep ontspannen en in die ontspanning ontdekken hoe je je perspectief op het verkopen van je product of dienst kunt aanpassen.

Als gevolg zul je voortaan inkomsten ontvangen die evenredig zijn aan de waarde die jouw product of dienst vertegenwoordigt.

Dankzij Vraag dat wat je waard bent activeer je onbewuste niveaus in je brein die je helpen los te breken en je blik op het bepalen van jouw waarde voor anderen zullen verruimen.

Download nu Vraag dat wat je waard bent en maak je bedrijf succesvol voor de lange termijn door te weten wat je waard bent

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4910
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.