Menu

Vrij van angst voor geld

Beperkt de angst voor geld je mogelijkheden voor financieel succes?
Saboteer je op de een of andere manier je eigen financiële succes?

Angst voor geld is iets waar veel mensen om moeten lachen. Want hoe kan meer geld hebben en rijker zijn nou een probleem zijn? Hoe meer, hoe beter… Toch?

Als jij één van de vele mensen bent die zich wel zorgen maakt over de gedachte om rijker te zijn, dan is het dan ook waarschijnlijk dat je dat verzwijgt, juist omdat het belachelijk kan klinken.

Maar of je het iemand vertelt of niet, je bent niet alleen. Het grote probleem is namelijk dat veel mensen denken dat geluk of ongeluk op een bepaalde manier kan veranderen door meer of minder geld.

Ook worden er vaak slechte zaken gekoppeld aan het hebben van meer geld. En dat terwijl geld op zich een neutraal betaalmiddel is. Geld is niet slecht en ook niet goed. Geld is geld. Het zijn de mensen die er iets goeds of slechts mee doen.

Slecht nieuws verspreidt zich vaak als een lopend vuurtje. Je hoort het snel, terwijl goed nieuws meestal achterwege blijft. Daardoor denken veel mensen onterecht dat veel geld hebben op de een of andere manier niet goed is. En het is die angst die elke poging om meer geld te krijgen kan saboteren.

Uiteindelijk kan de angst voor geld je leven beïnvloeden! Mensen maken zich om veel verschillende redenen zorgen over geld, maar de angsten die daaruit voortvloeien zijn over het algemeen gelijkaardig.

Je ontwikkelt een vaste overtuiging, die bewust of onbewust kan zijn, dat er iets mis is met het hebben van geld, of meer dan een bepaald specifiek geldbedrag. Wat er precies ‘verkeerd’ mee is, kan variëren, maar het resultaat zal zijn dat je je ongemakkelijk voelt bij het overschrijden van die grens.

Dus zelfs als je omstandigheden of je eigen inspanningen leiden tot een stijging van je inkomen, of een groei van je persoonlijke vermogen, dan kan het gevoel bestaan dat je ‘in de verkeerde situatie’ zit.

En dit is een onbewust proces dat je kan aanzetten tot acties die deze rijkere situatie veranderen: je saboteert je eigen succes, zonder dat je je er bewust van bent.

Zo kun je een goed werkaanbod of een promotie afwijzen om een vage reden of al het geld dat je hebt zo snel mogelijk uitgeven of over de balk smijten.

Het is je eigen onderbewustzijn die je rijkere situatie wegwerkt of tegenhoudt, zodat je de ‘veilige zone’ blijft of daarnaar terugkeert.

Hoe je met je geld omgaat is natuurlijk jouw zaak. Er is niets mis mee als je ervoor kiest om je rijkdom binnen bepaalde grenzen te houden. Maar als je dit leest, dan weet je waarschijnlijk dat er niet veel ‘keuze’ lijkt te zijn.

Het is nu nog alsof je je genoodzaakt voelt jezelf op deze manier te beperken of dat je ervaart dat je tegen een onzichtbare blinde muur oploopt, waardoor financieel succes steeds uitblijft.

En vervolgens heb je geen idee hoe dat nou (steeds) komt, waardoor je logische verklaringen zoekt buitenshuis.

Dus hoe kun je zulke beperkende overtuigingen over geld veranderen?

Hypnose is een zeer effectieve manier om los te komen van dit soort beperkende overtuigingen. De sessie Vrij van angst voor geld gaat je helpen je financiële comfortzone te verbreden.

Wanneer je ontspannen en regelmatig naar je download luistert, dan ga je een reeks krachtige veranderingen ervaren die zich in je omgeving gaan voltrekken.

Zo zul je merken dat door het luisteren naar de sessie Vrij van angst voor geld:

  • Je over het algemeen een veel meer ontspannen gevoel krijgt over dingen, alsof er een verborgen gewicht van je schouders is weggenomen.
  • Je krijgt nieuwe inzichten op het gebied van het vergroten van rijkdom.
  • Je merkt dat oude beperkende overtuigingen je niet langer dwarszitten.
  • Je gaat je echt vrij voelen om in alle rust je kansen te benutten om succesvoller en rijker te worden.

Download Vrij van angst voor geld en laat het financiële succes maar komen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor geld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten