Vrij van angst voor geld

Beperkt de angst voor geld je mogelijkheden voor financieel succes?
Saboteer je op de een of andere manier je eigen financiële succes?

Angst voor geld is iets waar veel mensen om moeten lachen. Want hoe kan meer geld hebben en rijker zijn nou een probleem zijn? Hoe meer, hoe beter… Toch?

Als jij één van de vele mensen bent die zich wel zorgen maakt over de gedachte om rijker te zijn, dan is het dan ook waarschijnlijk dat je dat verzwijgt, juist omdat het belachelijk kan klinken.

Maar of je het iemand vertelt of niet, je bent niet alleen. Het grote probleem is namelijk dat veel mensen denken dat geluk of ongeluk op een bepaalde manier kan veranderen door meer of minder geld.

Ook worden er vaak slechte zaken gekoppeld aan het hebben van meer geld. En dat terwijl geld op zich een neutraal betaalmiddel is. Geld is niet slecht en ook niet goed. Geld is geld. Het zijn de mensen die er iets goeds of slechts mee doen.

Slecht nieuws verspreidt zich vaak als een lopend vuurtje. Je hoort het snel, terwijl goed nieuws meestal achterwege blijft. Daardoor denken veel mensen onterecht dat veel geld hebben op de een of andere manier niet goed is. En het is die angst die elke poging om meer geld te krijgen kan saboteren.

Uiteindelijk kan de angst voor geld je leven beïnvloeden! Mensen maken zich om veel verschillende redenen zorgen over geld, maar de angsten die daaruit voortvloeien zijn over het algemeen gelijkaardig.

Je ontwikkelt een vaste overtuiging, die bewust of onbewust kan zijn, dat er iets mis is met het hebben van geld, of meer dan een bepaald specifiek geldbedrag. Wat er precies ‘verkeerd’ mee is, kan variëren, maar het resultaat zal zijn dat je je ongemakkelijk voelt bij het overschrijden van die grens.

Dus zelfs als je omstandigheden of je eigen inspanningen leiden tot een stijging van je inkomen, of een groei van je persoonlijke vermogen, dan kan het gevoel bestaan dat je ‘in de verkeerde situatie’ zit.

En dit is een onbewust proces dat je kan aanzetten tot acties die deze rijkere situatie veranderen: je saboteert je eigen succes, zonder dat je je er bewust van bent.

Zo kun je een goed werkaanbod of een promotie afwijzen om een vage reden of al het geld dat je hebt zo snel mogelijk uitgeven of over de balk smijten.

Het is je eigen onderbewustzijn die je rijkere situatie wegwerkt of tegenhoudt, zodat je de ‘veilige zone’ blijft of daarnaar terugkeert.

Hoe je met je geld omgaat is natuurlijk jouw zaak. Er is niets mis mee als je ervoor kiest om je rijkdom binnen bepaalde grenzen te houden. Maar als je dit leest, dan weet je waarschijnlijk dat er niet veel ‘keuze’ lijkt te zijn.

Het is nu nog alsof je je genoodzaakt voelt jezelf op deze manier te beperken of dat je ervaart dat je tegen een onzichtbare blinde muur oploopt, waardoor financieel succes steeds uitblijft.

En vervolgens heb je geen idee hoe dat nou (steeds) komt, waardoor je logische verklaringen zoekt buitenshuis.

Dus hoe kun je zulke beperkende overtuigingen over geld veranderen?

Hypnose is een zeer effectieve manier om los te komen van dit soort beperkende overtuigingen. De sessie Vrij van angst voor geld gaat je helpen je financiële comfortzone te verbreden.

Wanneer je ontspannen en regelmatig naar je download luistert, dan ga je een reeks krachtige veranderingen ervaren die zich in je omgeving gaan voltrekken.

Zo zul je merken dat door het luisteren naar de sessie Vrij van angst voor geld:

 • Je over het algemeen een veel meer ontspannen gevoel krijgt over dingen, alsof er een verborgen gewicht van je schouders is weggenomen.
 • Je krijgt nieuwe inzichten op het gebied van het vergroten van rijkdom.
 • Je merkt dat oude beperkende overtuigingen je niet langer dwarszitten.
 • Je gaat je echt vrij voelen om in alle rust je kansen te benutten om succesvoller en rijker te worden.

Download Vrij van angst voor geld en laat het financiële succes maar komen

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4919
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.