Word een gedisciplineerd trader

Je kent waarschijnlijk de momenten wel waarop je trading een emotioneel aspect bevatte, in plaats van rationeel. Je hebt wellicht boeken gelezen over grote traders, en je weet dat je kalm moet blijven tijdens het traden.

Maar weten is één ding, doen is iets anders.

De grote financier Noel Whittaker zei eens: “Rijk worden is geen kwestie van hoeveel je verdient, wie je ouders zijn, of wat je doet… het is een kwestie van je geld goed beheren.”

En om dat te doen moet je ook je geest goed beheren.

Veel mensen hebben slechte handelsgewoonten, gevoed door onwetendheid, maar ook door de vertroebelende effecten van emotie en de verkeerde manier van kijken naar dingen.

Wanneer emoties een rol spelen, ervaar je wat bekend staat als een ’emotionele kaping’. Dit betekent dat hoe meer angst of hebzucht je voelt rond je trading, hoe moeilijker het is om helder te denken en je strategie te volgen.

Het deel van je hersenen dat logisch nadenkt (je neo-cortex) wordt overspoeld door emotie en verliest het vermogen om goed te functioneren. En er is maar een heel klein beetje emotie nodig om dat te doen. Je wordt letterlijk dommer.

Je moet juist koelbloedig zijn en in staat om je los te maken van alle emoties wanneer dat nodig is om een toptrader te zijn.

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de angst/hebzucht cyclus als het gaat om traden. Deze angstcyclus doet het volgende met je:

 • Je opent een live-trade (als je je eerste angst overwonnen hebt). Voelde je je opgewonden, zenuwachtig of vond je het erg spannend? Dan héb je deze angst.
 • De waarde van je trade stijgt en bereikt een bepaald (hoogte)punt, maar je sluit de trade nog niet. Hij kan immers hoger gaan en je hebt geleerd dat je je winsten door moet laten lopen. Je wil immers die ‘homerun’ halen’. Dit is waar hebzucht zijn intrede doet.
 • De waarde daalt weer, maar je houdt je trade open, want je weet dat een stijging altijd met ups en downs gaat. Dus wellicht stijgt hij weer naar zijn piek. Je besluit dat zodra dat gebeurt je je trade er dan uithaalt.
 • Je trade zakt dieper weg tot break-even of gaat zelfs in de min. Op een gegeven moment sluit je de trade uit angst dat je (nog meer) geld gaat verliezen.

Dit is één vorm van deze angst. Een andere vorm kan zijn dat je te vroeg je trade sluit, uit angst je reeds gemaakte potentiële winst te verliezen.

Beide vormen is het tegenovergestelde van professioneel traden.

Wat het ook is, zodra emoties vermengd worden met je trading, ongeacht of het de fear/greed emoties zijn, of juist positieve emoties, die je roekloos kunnen maken, vertroebelen ze altijd je koelbloedigheid die je nodig hebt om rustig en strategisch te traden.

Deze sessie Word een gedisciplineerd trader helpt je om emoties af te zwakken tot een niveau dat ze je trading niet meer in de weg zitten. Live tradingresultaten zullen veel meer gaan lijken op demo tradingresultaten, omdat jij jouw emoties volledig onder controle houdt. Met de sessie Word een gedisciplineerd trader word je een professionele trader, die daadwerkelijk winsten scoort.

Download nu Word een gedisciplineerd trader en manage je gedachten en gevoelens op een professionele manier om een toptrader te worden.

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4920
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.