Hypnosetest

Kun jij gehypnotiseerd worden?

Vaak denken mensen dat zij niet onder hypnose kunnen komen, terwijl in realiteit meer dan 95% er wél gevoelig voor is!

Wil je weten hoe hypnotiseerbaar je bent? Doe dan nu de gratis test en ontdek het zelf!

De test bestaat uit 25 simpele vragen die je snel met ja of nee dient te beantwoorden.

Let op. Dit is niet zomaar een testje. Het is een test ontwikkeld door de Harvard Universiteit en geeft een zeer betrouwbaar beeld hoe gevoelig je bent voor hypnose.

 • Ik heb net de workshop beluisterd en ik kan me daar helemaal in vinden. Ik ben nu 44 ben 1.63 en heb 3 kinderen gekregen ik heb altijd 58kg gewogen.

  Ik merk dat ik sinds de coronatijd veel aangekomen ben terwijl ik nu juist veel gezonder eet dan daarvoor.

  Ik baal van mezelf en en elke keer als ik in de spiegel kijk dan voel ik me ongelukkig in mijn lijf….Kleding zit niet meer lekker en veel te strak.

  Ik ben niet iemand die elke dag op de weegschaal gaat staan omdat ik altijd zoiets had dat zolang mijn kleding past en lekker zit het goed is.

  Zou deze methode voor mij helpen??

  Groetjes,

  Esther

  • Hallo Esther, leuk dat je bij de HypnoSlank workshop was. Bij het workshop aanbod krijg je naast de hypnotherapie-sessies, ook alle Multiliminals. Deze werken net zo goed, alleen zonder hypnose.

   Heb je de test hier gedaan? Als je resultaat goed was, kun je er vanuit gaan dat de hypnosesessies je goed gaan helpen. In elk ander geval zullen de Multiliminals je helpen je gewenste doel te bereiken en te behouden.

   Het programma gaat je onder andere helpen je stofwisseling op hoger niveau te krijgen, waardoor je van binnenuit meer opgeslagen vet gaat verbranden.

   Dát is wat nodig is, omdat alleen gezond eten niet genoeg is om af te vallen.

 • Hallo Michel,
  Ik heb een maagverkleining gehad en heb nu veel los huid.
  Ik denk dat meer mensen met deze euvel lopen.
  Is het misschien een idee om een hypnose sessie over temaken.
  Ik hoop dat dit kan

  • Hallo Alexandra,
   Deze sessie bestaat al en wordt met succes gebruikt in het HypnoSlank programma. De sessie heet ‘Krijg het Perfecte Lijf’ en helpt je je lichaam mooier te maken, je figuur te verbeteren en dat ook zo te houden. Dat houdt ook in dat overtollig huid van binnenuit steeds strakker wordt.
   Bovendien is HypnoSlank altijd een goede keuze als je wilt afvallen zonder moeilijk gedoe, of wanneer je afgevallen bent en je graag slank wilt blijven. Met dit programma pak je namelijk alle onbewuste processen aan die tot overgewicht geleid hebben. Voor meer info kun je het HypnoSlank e-book gratis downloaden via https://www.hypnoslank.nl/

 • Beste Michel,
  Bij de cd van angsstoornis staat tijdelijk 10€, maar in winkelwagen geeft het de gewone prijs. Zou hem wel kunnen kopen voor 10€

 • Gelieve me de nodige informatie toe te sturen voor een hypnose voor diabetes type 2 te gaan bestrijden en er van af te kunnen komen. En prijskaartje er aan vast hangt en hoe deze hypnose toe te passen ?

 • Beste ik ging al eens onder hypnose om van het roken af te geraken , tenminste ik denk dat ik dat deed want mijn zin in roken is nooit weg geweest , ik had het gevoel dat ik niet onder hypnose was , ook al moest ik erg huilen tijdens de sessies , raar , maar nu zit ik natuurlijk met oneindig veel twijfels …kan ik echt onder hypnose komen ,??? Werkt het echt om er vanaf te komen (ik heb zelf zo weinig karakter en grijp bij elke stress factor toch steeds weer naar de sigaret

  • Hoi Ilse,
   Het kan inderdaad zijn dat je niet onder hypnose was. Maar het kan ook zijn dat je dat wel was, maar dat de sessie inhoudelijk niet goed (genoeg) was. Mijn ervaring is dat met één enkele sessie (mits deze goed is) alleen lichte rookverslavingen aangepakt kunnen worden. Bij normale en zwaardere rookverslavingen heb je meerdere sessies nodig. Daarom bestaat het Hypnosmoke programma uit meerdere delen, om alle aspecten van je rookverslaving voorgoed te wissen.
   En dan is er nog een belangrijk punt. Elke sessie zul je gemiddeld 7 keer moeten doen. Je bent dus wel een paar dagen bezig met luisteren. Voordeel is dat je het op je gemak, thuis kunt doen, bijvoorbeeld een uurtje voordat je naar bed gaat. Op die manier pak je het grondig aan. Wat was jouw score op de hypnosetest?

 • Wat was ik verbaast dat ik jouw naam las op Facebook, daarbij ben ik ook geïnteresseerd in hypnose. Ik denk dat dit nog het enige is wat mij kan helpen. Waarom bij jou…… de naam Lejeune. De meisjesnaam van mijn oma. En dan komt er bij mij gevoelens naar boven.

  • Beste Henk,
   Als eerste wil ik zeggen dat ik geen arts ben in de zin van dat ik bepaalde medicijnen kan of mag adviseren. Dat gezegd hebbende kan ik wel vanuit mijn visie als gecertificeerd klinisch hypnotherapeut zeggen dat algemeen bekend is dat de werking/bijwerking van onder andere Seroxat is dat je mentale gemoedstoestand beïnvloed wordt. En dat kan inderdaad van invloed zijn op hypnose.
   Hartelijke groeten,
   Michel

 • Hallo, ik ben twee maal een maagband laten zetten, virtueel dan. Ik vind de stem prettig en het werkt al. Zo had ik gisteren een verjaardagsfeestje en na twee maal een augurkje met kip en een sapje zat ik bomvol. Bedankt, U hoort nog van mij. Maartje

 • Ik ben wel hypnotiseerbaar. Jaren, maar dan ook jaren geleden heb ik me weleens laten hypnotiseren door een vent, in algemene zin, ben in slaap gevallen. Na afloop van de sessie wilde hij me niets, maar dan ook niets vertellen over de sessie, dus dat vertrouwde ik niet. Ik heb daarna jarenlang nachtmerries gehad, ik kreeg het gevoel sexueel misbruikt te zijn, en in het begin kreeg ik sterk het gevoel dat ik naar hem terug zou moeten, waartegen ik me heb verzet. Ik heb onlangs een mp-3 bij jullie besteld (geldmagneet) om het weer te proberen. De eerste keer viel ik heel lichtjes in slaap en op gegeven moment zegt Michel ‘zet dan nu de CD af’, wat ik ook meteen deed. Ik dacht ‘ik ben een geldmagneet, ik heb een geldmagneet, ik ben een geldmagneet’ De tweede keer viel ik helemaal niet in slaap, maar luisterde de hele mp-3 af (per computer) met in mijn achterhoofd dat je geen gekke dingen zegt. Welnu, dat was niet het geval. Misschien kan ik de komende sessies met minder ongemak (wantrouwen) beluisteren en op het diepste relaxpunt verzeilen (in slaap dus).

  • Beste Karin,
   Wat een bizar verhaal. Ik kan mij goed voorstellen dat je denkt dat het gevoel seksueel misbruikt te zijn wellicht plaatsgevonden zou hebben tijdens die sessie.
   Het feit dat deze persoon niets wilde zeggen, zal inderdaad bijgedragen hebben aan je negatieve (wantrouwende) gevoel.
   Ik spreek uiteraard niemand vrij, noch zal ik iemand veroordelen. Ik kan alleen uit eigen ervaring spreken en wat ik je graag wil zeggen is dit:
   Tijdens hypnose is het zo goed als onmogelijk om iemand iets laten doen tegen zijn/haar wil. Eigenlijk is het zo dat als er iets gebeurt dat je normaal gesproken niet zou willen of niet zou doen, je dat ook tijdens hypnose niet zou toestaan. Je zou dan onmiddellijk uit hypnose raken en ‘wakker’ worden.
   Wat ik mij wel voor kan stellen is dat tijdens die sessie destijds er dingen op een ondeskundige manier naar boven gehaald zijn. Mogelijk zijn er vreselijke ervaringen van vóór die tijd (bijvoorbeeld seksueel misbruik), die je weggestopt had en dus niet meer bewust herinnerde, die tijdens deze sessie naar boven zijn gekomen. Een ondeskundig persoon zou dan niet weten wat hij/zij daarmee moet doen en mogelijk ervoor kunnen kiezen de sessie af te breken en niets te zeggen na de sessie. Een gevolg kan dan zijn dat je hierdoor bent blijven zitten met (halve) opgerakelde herinneringen die je (uiteraard) bent gaat associëren met die hypnosesessie en de persoon die het destijds uitvoerde. Nachtmerries kunnen dan zeer zeker optreden.
   Nogmaals, ik kan niemand veroordelen of vrijspreken. Ik kan alleen zeggen wat mij persoonlijk het meest voor de hand liggend lijkt.
   Het is in ieder geval fijn te horen dat je de moed hebt getoond om een sessie van mij te gaan doen. Uiteraard worden er geen gekke dingen gezegd tijdens een sessie en is het helemaal goed dat je een keer bewust geluisterd heb naar wat ik allemaal zeg. Dit wetende (dat het safe is) kun je jezelf trainen om vaker te luisteren en je gewoon lekker te ontspannen. Normaal gesproken treedt er dan ‘gewenning’ op, waardoor je na enkele keren zult merken dat het steeds gemakkelijker en beter gaat.
   Mocht je verdere vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.
   Hartelijke groeten,
   Michel
   P.S.: als je persoonlijke details wilt vertellen, stuur mij dan een e-mail.

 • Beste Michel,
  Ik heb de test gedaan en volgens de vragen lijk ik hypnotiseerbaar te zijn. Kreeg als antwoord … buiten de kaders denken..
  Maar reeds een aantal keren heb ik geprobeerd -aantal jaren geleden- via regressie en hypnose van mijn spanning af te komen en steeds kwam ik niet in hypnose/bleef geheel alert en voelde ook eigenlijk het niet te kunnen willen bij een ander; dit in contrast met mijn grootste doel op te lossen … wat opgelost moet worden.
  Bij ontspanning kan ik wel in zeer vele zijns/gevoelswerelden terechtkomen. Maar spanning (o.a. ruimte-hoogte-massavrees) heb ik er nog nooit (misschien een klein beetje) door kwijtgeraakt. Waarom zou een video dan wel kunnen pakken?
  groeten Anna

  • Beste Anna,
   Het is goed mogelijk dat je niet volledig tot ontspanning komt wanneer je dit bij een ander doet. Mogelijk dat er iets speelt waardoor je je niet 100% op je gemak voelt als een ander erbij is. Je zult dan, ondanks dat je goed hypnotiseerbaar bent, tegen een blokkade aanlopen die voorkomt dat je – met iemand vlak bij je – tot resultaten komt.
   De sessies die wij doen, zijn niet op video, maar krijg je als MP3 geluidsbestand. Je doet een sessie in je eigen vertrouwde omgeving, liefst alleen, en luistert dan naar de sessie. Dit geeft veel meer rust en het heeft ook als voordeel dat je een sessie zo vaak kunt doen als je wilt, op de tijden die jou het beste uitkomen. Veel mensen doen een sessie vlak voordat ze gaan slapen, met een koptelefoon (of oordopjes) in bed.
   Deze werkwijze is erg succesvol, juist omdat je je niet hoeft ‘over te geven’ in bijzijn van een ander.
   Mocht je verdere vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.
   Hartelijke groeten,
   Michel

  • Beste Thea,
   Ja hoor dat kan. In de winkelwagen (bij het afrekenscherm) kun je kiezen voor ‘Bankoverboeking’. Daarna kun je gewoon via de bank betalen. Zodra de betaling is ontvangen krijg je direct de downloadlink.
   Hartelijke groeten,
   Michel

 • Beste Michel,
  ik woon in Hongarije en zou die ‘afslank’ en hypnose download *53d7ae* eventueel kopen ; klopt dat dit 49+10 is ? Kan ik dat met credit card betalen en word dit dan opgestuurd?
  Heeft die combinatie zin of is alleen die ‘afslank’ genoeg? Wij eten al jaren gezond en zijn aardig fit maar hebben teveel wijn gedronken …….
  Hoor graag je advies,
  met warme groet uit Hongarije,
  Eric.

 • INTERESSANT

  Diabetes genezen

  >
  Geen producten

  Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/clients/client2/web3/web/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.