Menu
Homepagina » Hypnosetest

Hypnosetest

Doe nu de Hypnosetest en ontdek hoe hypnotiseerbaar je bent!

Kun jij gehypnotiseerd worden? Vaak denken mensen dat zij niet onder hypnose kunnen komen, terwijl in realiteit meer dan 95% er wél gevoelig voor is!

Wil je weten hoe hypnotiseerbaar je bent? Doe dan nu de gratis test en ontdek het zelf!

De test bestaat uit 25 simpele vragen die je snel met ja of nee dient te beantwoorden.

Let op. Dit is niet zomaar een testje. Het is een test ontwikkeld door de Harvard Universiteit en geeft een zeer betrouwbaar beeld hoe gevoelig je bent voor hypnose.

11 reacties

 1. Wat was ik verbaast dat ik jouw naam las op Facebook, daarbij ben ik ook geïnteresseerd in hypnose. Ik denk dat dit nog het enige is wat mij kan helpen. Waarom bij jou…… de naam Lejeune. De meisjesnaam van mijn oma. En dan komt er bij mij gevoelens naar boven.

 2. Michel
  Ik wilde je iets vragen ik gebruikt Seroxat 20 mg per dag kan dat de hypnose beinvloeden

  • Beste Henk,

   Als eerste wil ik zeggen dat ik geen arts ben in de zin van dat ik bepaalde medicijnen kan of mag adviseren. Dat gezegd hebbende kan ik wel vanuit mijn visie als gecertificeerd klinisch hypnotherapeut zeggen dat algemeen bekend is dat de werking/bijwerking van onder andere Seroxat is dat je mentale gemoedstoestand beïnvloed wordt. En dat kan inderdaad van invloed zijn op hypnose.

   Hartelijke groeten,
   Michel

 3. Hallo, ik ben twee maal een maagband laten zetten, virtueel dan. Ik vind de stem prettig en het werkt al. Zo had ik gisteren een verjaardagsfeestje en na twee maal een augurkje met kip en een sapje zat ik bomvol. Bedankt, U hoort nog van mij. Maartje

 4. Beste Michel,
  Ik heb de test gedaan en volgens de vragen lijk ik hypnotiseerbaar te zijn. Kreeg als antwoord … buiten de kaders denken..
  Maar reeds een aantal keren heb ik geprobeerd -aantal jaren geleden- via regressie en hypnose van mijn spanning af te komen en steeds kwam ik niet in hypnose/bleef geheel alert en voelde ook eigenlijk het niet te kunnen willen bij een ander; dit in contrast met mijn grootste doel op te lossen … wat opgelost moet worden.
  Bij ontspanning kan ik wel in zeer vele zijns/gevoelswerelden terechtkomen. Maar spanning (o.a. ruimte-hoogte-massavrees) heb ik er nog nooit (misschien een klein beetje) door kwijtgeraakt. Waarom zou een video dan wel kunnen pakken?
  groeten Anna

  • Beste Anna,

   Het is goed mogelijk dat je niet volledig tot ontspanning komt wanneer je dit bij een ander doet. Mogelijk dat er iets speelt waardoor je je niet 100% op je gemak voelt als een ander erbij is. Je zult dan, ondanks dat je goed hypnotiseerbaar bent, tegen een blokkade aanlopen die voorkomt dat je – met iemand vlak bij je – tot resultaten komt.

   De sessies die wij doen, zijn niet op video, maar krijg je als MP3 geluidsbestand. Je doet een sessie in je eigen vertrouwde omgeving, liefst alleen, en luistert dan naar de sessie. Dit geeft veel meer rust en het heeft ook als voordeel dat je een sessie zo vaak kunt doen als je wilt, op de tijden die jou het beste uitkomen. Veel mensen doen een sessie vlak voordat ze gaan slapen, met een koptelefoon (of oordopjes) in bed.

   Deze werkwijze is erg succesvol, juist omdat je je niet hoeft ‘over te geven’ in bijzijn van een ander.

   Mocht je verdere vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.

   Hartelijke groeten,
   Michel

 5. Hartelijk dank. Kom er nog op terug.
  Is het mogelijk de betaling gewoon via de giro te doen, aangezien ik nog moet leren dit via het net te realiseren.
  Met vriendelijke groet.

  • Beste Thea,

   Ja hoor dat kan. In de winkelwagen (bij het afrekenscherm) kun je kiezen voor ‘Bankoverboeking’. Daarna kun je gewoon via de bank betalen. Zodra de betaling is ontvangen krijg je direct de downloadlink.

   Hartelijke groeten,
   Michel

 6. Beste Michel,

  ik woon in Hongarije en zou die ‘afslank’ en hypnose download *53d7ae* eventueel kopen ; klopt dat dit 49+10 is ? Kan ik dat met credit card betalen en word dit dan opgestuurd?

  Heeft die combinatie zin of is alleen die ‘afslank’ genoeg? Wij eten al jaren gezond en zijn aardig fit maar hebben teveel wijn gedronken …….

  Hoor graag je advies,

  met warme groet uit Hongarije,

  Eric.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten
GRATIS LID WORDEN
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2018. Je lidmaatschap is 100% gratis, volledig vrijblijvend en op elk moment met 1 klik opzegbaar.
Word nu gratis lid van Trancewerk en krijg de hypnosesessie 'Diepe Ontspanning' (t.w.v. € 49,99) GRATIS!
Zodra je aanmelding is verwerkt (meestal binnen een paar seconden), ontvang je een e-mail met de 100% kortingscode voor deze sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning', waarmee je ongekend heerlijke rust in je leven krijgt.
Inloggen...
Onthoud mij
REGISTRATIE BIJNA KLAAR
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Registreren op Trancewerk betekent:
 • Een gratis account aanmaken!
 • Via je accounttegoed 20% korting op alles!
 • Je privacy blijft beschermd, want we vragen alleen je voornaam en e-mailadres!
Na je aanmelding krijg je een e-mail met een link, waarop je dient te klikken om je registratie te bevestigen.

Register

Registreren
50%
Vul hieronder je beste e-mailadres in: