Menu

Perfectioneer je lichaam

Het menselijk lichaam is een biologisch systeem dat zijn ups en downs kan hebben. Zo kunnen er momenten zijn dat je tijdelijk wat minder in balans bent dan op andere momenten. Soms zijn we ziek om meestal daarna weer te herstellen, waarna we weer wat betere tijden kunnen hebben.

Er zijn verschillende oorzaken voor de ups en downs van het menselijk lichaam en één oorzaak is stress. Stress kan een gigantische invloed op ons hebben. We kunnen door stress ziek worden of erger.

De zeer effectieve en krachtige sessie Perfectioneer je lichaam zal je snel helpen je lichaam perfect in balans te krijgen met minimale inspanning. De sessie spreekt via het onderbewustzijn het natuurlijke fysieke herstelmechanisme aan om op alle lichamelijke gebieden sterker en gezonder te worden.

Stress verdwijnt uit je lijf en alle lichamelijke consequenties die dat met zich meeneemt smelten weg als sneeuw voor de zon. Na de sessie Perfectioneer je lichaam heb je meer respect voor je lichaam en zie je in hoe magnifiek deze biologische machine eigenlijk is.

Download nu de sessie Perfectioneer je lichaam en ontwikkel van binnenuit het lichaam dat je zo graag wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Perfectioneer je lichaam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten