Menu

Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn is een vorm van hoofdpijn die wordt veroorzaakt door spierspanningen in de hals, schouders en het hoofd. Deze spierspanningen kunnen door psychische en lichamelijke factoren veroorzaakt worden.

Echte spanningshoofdpijn is moeilijk tegen te gaan met paracetamol, omdat de oorzaak niet weggenomen wordt.

Spanningshoofdpijn wordt gekenmerkt door een drukkende of knellende hoofdpijn rondom je schedel gedurende minuten tot vele dagen. Door de pijn heb je vaak geen trek in eten. De intensiteit van spanningshoofdpijn kan verschillen van licht tot ondraaglijk.

Meestal zit de pijn aan beide kanten van je hoofd en kan zowel acuut als chronisch zijn.

De hypnosesessie Spanningshoofdpijn kan je helpen te ontspannen en de spierspanning van binnenuit los te laten. Hierdoor vermindert stress, word je kalmer, zakt je bloeddruk en vermindert je spierspanning. Alles bij elkaar helpt dit af te komen van je spanningshoofdpijn.

Naast dat je hoofdpijn verdwijnt ga je je zekerder voelen dat je ook in de toekomst minder of geen last meer hebt van spanningshoofdpijn. Met de sessie Spanningshoofdpijn kun je gemakkelijker leuke dingen inplannen, zonder dat je je druk hoeft te maken.

Je kunt weer volop genieten van je leven!

Download nu Spanningshoofdpijn en leef voortaan vrijer, zekerder en vooral pijnvrij

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spanningshoofdpijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten