Menu
Homepagina » Multiliminals

Multiliminals

Sinds november 2018 heeft Trancewerk een nieuwe innovatie vrijgegeven. Het is een nieuwe, speciale methode die sneller en krachtiger werkt dan hypnose.

Met trots presenteren we: de Multiliminal.

Sociale Fobie MultiliminalEen Multiliminal is, net als een hypnose-, binaurale of nachtsessie, een downloadbaar mp3-bestand, dat je op je smartphone, tablet of ander apparaat kunt afspelen.

Je hoeft niets te bestuderen, niets te onthouden en er is geen huiswerk.

Een Multiliminal duurt tussen de 15 en 25 minuten, afhankelijk van het onderwerp.

Ook is een Multiliminal geen hypnose en bevat deze geen achtergrondmuziek. In plaats daarvan hoor je zachte natuurgeluiden, gecombineerd met een speciaal ontwikkelde audiotrack die ervoor zorgt dat je brein in vijf minuten in een super leerstaat komt.

Deze audiotrack is geïnspireerd door de beproefde HoloSync® technologie en is daar een verbeterde multi-levelversie van.

Doordat een Multiliminal op verschillende niveaus in je brein werkt en het een enorme tijdwinst oplevert, is dit een uitstekende methode om je doelen sneller en gemakkelijker te bereiken.

Wat levert een multiliminal je op?

Vrijheid van wat het ook is dat je tegenhoudt.

Vrij zijn van:

 • Uitstelgedrag
 • Gebrek aan zelfrespect
 • Angsten
 • Relatieproblemen
 • Slechte gewoonten
 • Stress en spanning
 • Overgewicht
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Niet in jezelf geloven
 • Gezondheidsklachten
 • Obsessieve gedachten
 • Gebrek aan concentratie
 • Schulden
 • Weinig energie
 • Ziektes
 • En heel veel meer…

Een Multiliminal geeft je de vrijheid te zijn wie je wilt zijn, te doen wat je graag wilt doen, te hebben wat je graag wilt hebben. Mensen uit alle lagen van de bevolking hebben baat bij de doeltreffende werking van de multiliminal.

De achterliggende techniek

Bij een Multiliminal wordt een bepaalde frequentie in het linkeroor ten gehore gebracht. In het rechteroor is dat een iets andere frequentie. Je brein gaat op dat moment iets interessants doen. Het gaat het verschil tussen die twee frequenties zelf creëren. Deze verschilfrequentie, die je brein zelf creëert, ervaar je als een ‘zweverig’ geluid. Dit komt overeen met de hersenfrequentie die gelijk staat aan de z.g. ‘super leerstaat’.

Feitelijk wordt je brein op subtiele manier in deze ‘super leerstaat’ gebracht. Het is een staat van bewustzijn, waarin je onderbewustzijn open komt te staan voor de suggesties die je tijdens de Multiliminal hoort.

Om bewuste blokkades te voorkomen, wordt het gesproken woord tussen links en rechts vertraagt. Ze klinken dus door elkaar. Je bewuste brein kan zich maar op één kant tegelijk focussen. Wanneer je op links focust, doe je dat niet op rechts en andersom.

Het gevolg is dat er altijd minstens één kant is, die ongestoord via de ‘super leerstaat’ in je onderbewustzijn terechtkomt. En dát is exact wat je graag wilt. Snel resultaat!

Voor iedereen geschikt

Een Multiliminal is voor iedereen geschikt, mits je twee oren hebt die beiden horen. Een verminderd gehoor is geen probleem, maar bij complete doofheid aan één kant is de Multiliminal niet geschikt.

Wanneer je iets wilt veranderen of verbeteren in je leven kun je dat snel realiseren. Een Multiliminal is géén hypnose. Dus mocht je bezwaren hebben tegen hypnose, om welke reden dan ook, dan is dit niet van toepassing op een Multiliminal. Je kunt een Multiliminal dan ook met gerust hart doen en de positieve effecten ervan ervaren.

Bijkomend voordeel is dat een Multiliminal erg kort is. Gemiddeld tussen de 15 en 25 minuten. Dat levert een enorme tijdwinst op. Er zijn zelfs mensen die een Multiliminal tussen de middag doen.

9 reacties

 1. Cindy Savonet

  Dag Michel,

  Ik zit toch nog met een vraagje i.v.m. de Multiliminals. Ik doe nu reeds de tweede dag de Multiliminal van het Hypnoslankprogramma, maar ik vroeg me af of het belangrijk is dat ik intussen niets anders doe en me jouw verhaal visualiseer. Of maakt dat niets uit, zoals bij de binaurale sessies (waarbij je ondertussen wel andere dingen mag doen). Alvast bedankt!
  Vriendelijke groeten,
  Cindy

  • Michel Lejeune

   Hallo Cindy, met een Multiliminal is het inderdaad de bedoeling dat je niets anders doet dan de sessie zelf. Een Binaurale dagsessie werkt heel anders. Daarbij kun je wél andere dingen doen.

 2. Cindy Savonet

  Dag Michel,

  Ik heb gisteren het hypnoslankprogramma besteld. Als ik alleen de Multiliminals beluister, moet ik dat dan het best combineren met de hypnosesessies of bereik je, door enkel
  de multiliminals te beluisteren, even snelle resultaten? Alvast bedankt! Cindy

  • Michel Lejeune

   Hoi Cindy,

   Je kunt elke les, die uit meerdere variaties bestaat (Hypnose, Binaurale, Nachtsessie en Multiliminal) vrij combineren.

   Wanneer je enkel de Multiliminal doet, is dat voldoende. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ‘s middags de Multiliminal te doen en bijvoorbeeld ‘s avonds de hypnose.

   Over het algemeen geldt dat hoe vaker je een sessie doet, hoe sneller je het gewenste resultaat bereikt.

   Wanneer je een sessie in totaal 7 x gedaan hebt, ga je verder met de volgende.

 3. Luus

  Hoi Michel,

  Ik heb een paar dagen geleden een multiliminal besteld, en nou was ik eigenlijk benieuwd naar het verschil met een binaurale sessie.
  Als de tekst lees van de binaurale dagsessie zie ik overeenkomsten met de multiliminal. Klopt dit of niet.
  Ik vind het heerlijk dat het zo kort is.

  • Michel Lejeune

   Hoi Luus,

   Er is een kleine overeenkomst tussen een Multiliminal en een Binaurale Dagsessie en dat is dat mijn stem tussen links en rechts verschilt. En daarmee houdt de vergelijking eigenlijk op.

   Bij een binaurale dagsessie wisselt link en rechts elkaar af. Bij een Multiliminal is dat niet zo. Het grootste verschil zit hem in de speciale geluidstrack bij een Multiliminal, die je ervaart als een ‘toon’. Dit helpt je brein in een super-leerstaat te komen.

   Ogenschijnlijk lijken een Binaurale en Multiliminal misschien een beetje op elkaar, het zijn toch echt twee compleet verschillende technieken.

   • Luus

    Hoi Michel,
    Bedankt voor je uitleg.
    Heb nog geen binaurale dagsessie besteld maar weet nu het verschil.
    De multiliminal moet even wennen, maar word steeds beter. Je krijgt geen gelegenheid om aan wat anders te denken dan dat wat er gezegd word. En dat is goed want het werkt heel goed de dagen erna. Mijn zelfbeeld is echt veranderd tot mijn verrassing. Tot nog toe is dit het beste product voor mij althans wat ik besteld heb bij trancewerk.

 4. Sander van den Brink

  Ben geïnteresseerd in de multiliminal van positief denken

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten

Mis deze

100% gratis sessie niet!