Menu

Vrij van stress

Stress. Er wordt veel over gepraat en iedereen heeft er weleens last van. De een kan er beter tegen dan de ander. Maar wat is het nu eigenlijk stress?

Stress betekent niets anders dan spanning of druk. Of stress schadelijk is hangt af van hoeveel belasting je aankunt. Zelfs staal krijgt haarscheurtjes als het te eenzijdig of constant wordt belast. En dat geldt ook voor jou.

Wanneer we het over stress hebben, gaat het meestal over ongezonde druk: een teveel aan spanning.

Maar stress is niet altijd ongezond. Stress is een hele natuurlijke, en ook gezonde reactie van je lichaam. Op het werk helpt gezonde stress je om goed te presteren. Het maakt je alert, geconcentreerd en efficiënt. De spanning maakt je lichaam ook klaar voor actie en dat is nodig om te kunnen reageren op bedreigende situaties.

Problemen

De problemen ontstaan pas wanneer de draaglast groter wordt dan de draagkracht. Op dat moment zijn de eisen die aan jou worden gesteld of die je aan jezelf stelt groter dan wat je aankunt.

Het evenwicht tussen de factoren die spanning veroorzaken, en jouw mogelijkheden om stress te voorkomen of er mee om te gaan slaat door naar de verkeerde kant. Deze belastende omstandigheden kunnen heel verschillend zijn: variërend van alledaagse stress-situaties tot ingrijpende levensgebeurtenissen.

Waardoor krijg je stressklachten?

Stressklachten ontstaan bijvoorbeeld door dagelijkse irritaties als files, werkdruk en/of een druk gezinsleven. Maar ook langdurig gepest worden, een schokkende of ingrijpende gebeurtenis meemaken, zoals echtscheiding, overlijden dierbare of een overval veroorzaken stressklachten.

Krijgt je lichaam geen kans en tijd zich te herstellen van de stressvolle situatie? Dan kan het voor allerlei gezondheidsklachten zorgen, zoals:

  • Hoofdpijn
  • Nek- en rugklachten
  • Maag en darmproblemen
  • Hartkloppingen
  • Slapeloosheid

De sessie Vrij van stress helpt je om stressklachten te verhelpen en/of te voorkomen, doordat je op onbewust niveau een filter gaat creëren.

Hiermee rem je stressveroorzakende situaties af, om door te stromen naar je gevoelens. Je blijft dus kalmer bij situaties die je eerder spanning en stress opleverden.

Je gaat je kalmer voelen en er is nog maar weinig dat je van je stuk kan brengen. Je krijgt een evenwichtiger leven, waarbij veel meer ruimte is om te genieten en te lachen.

Wanneer het eens een keer tegenzit, of wanneer je voor de zoveelste keer in de file staat, merk je dat het je niet meer emotioneel kan raken. Je bent en blijft er kalm onder, alsof er een nieuw verworven magische kracht in je zit, die je beschermt tegen stress en spanning.

De sessie Vrij van stress is een heerlijke toevoeging op je leven, waardoor je levensgenot er stevig op vooruit gaat.

Download nu Vrij van stress en geniet eenvoudigweg meer van je leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2404 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van stress” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten