Menu

Beheers pijn

Pijn is een waarschuwingsmechanisme van het lichaam en wordt veroorzaakt door daadwerkelijke of mogelijke weefselschade. Soms ontstaat pijn echter ook zonder aanwijsbare lichamelijke oorzaak. Pijn die het meeste voorkomt is acute of kortdurende pijn.

Acute pijn is een manier waarmee het lichaam laat weten dat er iets mis is en dat daar iets aan gedaan moet worden. We voelen acute pijn omdat zenuwuiteinden sterk geprikkeld worden of beschadigd raken, waarna de pijn via de zenuwen aan de hersenen wordt doorgegeven. De pijn wordt meestal als ‘scherp’ of ‘schrijnend’ beschreven.

Chronische pijn is pijn die almaar terugkomt of langer dan een half jaar aanhoudt en niet te verlichten is met medicatie of een operatie. Veelvoorkomende soorten chronische pijn zijn rug- en beenpijn, het complex regionaal pijnsyndroom en zenuwpijn.

De sessie Beheers pijn herprogrammeert een deel van het onderbewustzijn waar zich het pijncentrum bevindt. Je krijgt hierdoor controle over de hoeveelheid pijn die je voelt, waardoor je het leven dragelijker maakt. Luister regelmatig naar de sessie Beheers pijn en verbaas jezelf over de kracht van je eigen onderbewustzijn. Dit is een bevrijdende sessie, waarmee je de controle krijgt over de hoeveelheid pijn die je voelt.

Download nu Beheers pijn en bepaal voortaan zelf hoeveel pijn je voelt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beheers pijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten