Menu

Vrij van rugpijn

Rugpijn is een verzamelnaam voor verschillende soorten klachten aan de rug. Rugklachten komen relatief veel voor en ongeveer 80% van de volwassenen heeft weleens last van een zeurende of stekende pijn, met of zonder uitstraling naar de benen en/of billen.

Rugpijn kan plotseling of meer geleidelijk ontstaan of chronisch zijn. De pijn kan hevig, stekend, brandend, lam, tintelend of zeurend zijn en soms zijn bepaalde lichaamshoudingen en bewegingen niet meer mogelijk. Ook zijn er verschillende aandoeningen die tot rugpijn kunnen leiden, zoals hernia. Rugpijn kan je dagelijkse plezier aardig in de weg zitten.

Met de hypnosesessie Vrij van rugpijn herprogrammeer je een deel van het pijncentrum in het brein en krijg je controle over de hoeveelheid rugpijn die je voelt. Met instandhouding van het natuurlijke waarschuwingsmechanisme dat er iets aan de hand is (wat pijn is), maak je met de sessie Vrij van rugpijn je leven een stuk aangenamer en dragelijker.

Je lichaamsreacties worden meer in balans gebracht, waardoor je voortaan met minder of zelfs zonder rugpijn door het leven gaat. Je rug wordt soepeler, je neemt automatisch de juiste acties voor je gezondheid en je bewegingsvrijheid neemt toe. Hierdoor kun je weer genieten van een pijnvrij leven.

Download nu de sessie Vrij van rugpijn en merk hoe fijn het is om pijnvrij door het leven te gaan

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van rugpijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten