Menu

Een goede nachtrust

Wanneer je ’s avonds wel in slaap kunt vallen maar vervolgens licht of onrustig slaapt en regelmatig wakker wordt, is het vrij logisch dat je ’s morgens moe en gebroken wakker wordt. Onrustig of slecht slapen is ongunstig voor je gezondheid en je humeur en kan leiden tot concentratieproblemen overdag.

Met behulp van de hypnosesessie Een goede nachtrust kun je weer genieten van je welverdiende nachtrust. Je valt gemakkelijk in slaap en hebt geen last meer van tussendoor wakker worden. Door de sessie Een goede nachtrust slaap je voortaan de hele nacht vast, rustig en diep door en word je de volgende ochtend heerlijk uitgerust en ontspannen wakker.

Let op: dit is een ‘slaapsessie’ en speciaal ontworpen om te luisteren als je naar bed gaat en ermee in slaap te vallen. Een slaapsessie bevat geen ‘weksignaal’. De hypnose gaat over in diepe slaap, waarna je de volgende ochtend op de normale manier wakker wordt.

Download nu de sessie Een goede nachtrust en slaap heerlijk diep en vast gedurende de hele nacht

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een goede nachtrust” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten