Menu
Geen schokkende benen meer

Geen schokkende benen meer

Schokkende benen, ook wel RLS (Restless Leg Syndrom) genoemd, treedt meestal op bij vermoeidheid. Het lamme gevoel in één of beide benen bouwt zich binnen enkele tellen op, waarna er een onweerstaanbare drang ontstaat om te bewegen, zodat je van dit nare, lamme gevoel afkomt.

Dit patroon van opbouwen en schokken herhaalt zich vervolgens steeds, meestal totdat je in slaap valt. Het hebben van schokkende benen komt bij ongeveer 10% van de bevolking voor en er zijn mildere vormen en vormen die compleet onacceptabel zijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben.

Door het luisteren naar de sessie Geen schokkende benen meer verdwijnt het nare, rusteloze, schokkende, lamme gevoel in je benen voorgoed. De beenspieren ontspannen diep, waardoor je tot rust komt en je eerder kunt slapen. De sessie Geen schokkende benen meer geeft je de controle terug over je ledematen en motoriek, waardoor je je prettiger en beter voelt.

Download Geen schokkende benen meer en geniet voortaan van rust in die benen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als nachtsessie verkrijgbaar.

 29,99

  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Geen schokkende benen meer”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten