Menu

Geen schokkende benen meer

Schokkende benen, ook wel RLS (Restless Leg Syndrom) genoemd, treedt meestal op bij vermoeidheid. Het lamme gevoel in één of beide benen bouwt zich binnen enkele tellen op, waarna er een onweerstaanbare drang ontstaat om te bewegen, zodat je van dit nare, lamme gevoel afkomt.

Dit patroon van opbouwen en schokken herhaalt zich vervolgens steeds, meestal totdat je in slaap valt. Het hebben van schokkende benen komt bij ongeveer 10% van de bevolking voor en er zijn mildere vormen en vormen die compleet onacceptabel zijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben.

Door het luisteren naar de sessie Geen schokkende benen meer verdwijnt het nare, rusteloze, schokkende, lamme gevoel in je benen voorgoed. De beenspieren ontspannen diep, waardoor je tot rust komt en je eerder kunt slapen.

De sessie Geen schokkende benen meer geeft je de controle terug over je ledematen en motoriek, waardoor je je prettiger en beter voelt.

Let op: dit is een ‘slaapsessie’ en speciaal ontworpen om te luisteren als je naar bed gaat en ermee in slaap te vallen. Een slaapsessie bevat geen ‘weksignaal’. De hypnose gaat over in diepe slaap, waarna je de volgende ochtend op de normale manier wakker wordt.

Download Geen schokkende benen meer en geniet voortaan van rust in die benen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geen schokkende benen meer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten