Menu

In slaap wegzweven

Ben jij iemand bij wie je gedachten, zodra je op bed ligt, in de hoogste versnelling gaan en je het maar niet voor elkaar krijgt om dit te stoppen? Het kan erg frustrerend zijn als je moe bent en wilt slapen, terwijl je hersenen maar doorgaan met denken over van alles en nog wat. Wakker liggen, woelen en draaien, moe zijn en toch niet in slaap kunnen vallen is een vervelend probleem, vooral als het vaker gebeurt. En hoe harder je probeert in slaap te vallen, hoe minder het werkt.

De hypnosesessie In slaap wegzweven helpt je dat deel van je brein te activeren dat ook gebruikt wordt als je overdag ‘inzakt’ en wegdoezelt. Je ontwikkelt met de sessie In slaap wegzweven een nieuwe gewoonte van het ’s avonds in slaap wegzweven.

Je zult hierdoor zowel fysiek als mentaal snel ontspannen, diep rusten en alle gedachten en zorgen aan de kant zetten. Je kunt weer genieten van het snel in slaap vallen.

Download nu de sessie In slaap wegzweven en ervaar hoe heerlijk het is om zachtjes weg te zweven in een diepe rustige slaap

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “In slaap wegzweven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten