Menu

Rustig en hemels slapen

Sommige mensen slapen onrustig, liggen te woelen in bed, slaapwandelen, praten in hun slaap en meer. Ondanks dat zij normaal in slaap vallen en denken dat zij de hele nacht doorslapen, zijn zij toch op een bepaalde manier actief, wat een onrustige nachtrust veroorzaakt.

Onrustig slapen komt doordat een deel van je brein nog actief is, terwijl je waakbewustzijn slaapt. Door deze onrustige nachten, kom je niet volledig aan je rust toe en kun je moeite hebben met ’s morgens opstaan. Ook kun je hierdoor concentratieproblemen krijgen, last hebben van humeurigheid en snel moe zijn overdag. Daarnaast kan het een aanslag op je relatie vormen, omdat je mogelijk je partner ’s nachts ook wakker houdt.

Met de hypnosesessie Rustig en hemels slapen kun je hierin grote verandering aanbrengen. Wanneer je regelmatig naar de sessie Rustig en hemels slapen luistert, help je alle delen van je brein op een natuurlijke manier tot rust te komen, waardoor je echt goed uitrust tijdens je slaap en je je weer helemaal oplaadt.

Je kunt gemakkelijker opstaan, hebt meer energie voor overdag en je voelt je daardoor sterker en beter.

Let op: dit is een ‘slaapsessie’ en speciaal ontworpen om te luisteren als je naar bed gaat en ermee in slaap te vallen. Een slaapsessie bevat geen ‘weksignaal’. De hypnose gaat over in diepe slaap, waarna je de volgende ochtend op de normale manier wakker wordt.

Download nu de sessie Rustig en hemels slapen en slaap voortaan rustig, diep en kalm

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rustig en hemels slapen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten