Menu
Rustig en hemels slapen

Rustig en hemels slapen

Sommige mensen slapen onrustig, liggen te woelen in bed, slaapwandelen, praten in hun slaap en meer. Ondanks dat zij normaal in slaap vallen en denken dat zij de hele nacht doorslapen, zijn zij toch op een bepaalde manier actief, wat een onrustige nachtrust veroorzaakt.

Onrustig slapen komt doordat een deel van je brein nog actief is, terwijl je waakbewustzijn slaapt. Door deze onrustige nachten, kom je niet volledig aan je rust toe en kun je moeite hebben met ’s morgens opstaan. Ook kun je hierdoor concentratieproblemen krijgen, last hebben van humeurigheid en snel moe zijn overdag. Daarnaast kan het een aanslag op je relatie vormen, omdat je mogelijk je partner ’s nachts ook wakker houdt.

Met de hypnosesessie Rustig en hemels slapen kun je hierin grote verandering aanbrengen. Wanneer je regelmatig naar de sessie Rustig en hemels slapen luistert, help je alle delen van je brein op een natuurlijke manier tot rust te komen, waardoor je echt goed uitrust tijdens je slaap en je je weer helemaal oplaadt. Je kunt gemakkelijker opstaan, hebt meer energie voor overdag en je voelt je daardoor sterker en beter.

Download nu de sessie Rustig en hemels slapen en slaap voortaan rustig, diep en kalm

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als nachtsessie verkrijgbaar.

  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Rustig en hemels slapen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten