Menu

Slapen en dromen

Wanneer in slaap vallen om welke reden dan ook minder eenvoudig is, kan dit een ongewenst patroon worden. Het is belangrijk te weten dat wanneer je moeite hebt met het in slaap vallen, zich een negatieve vicieuze cirkel kan ontwikkelen.

Hoe minder je slaapt, hoe belangrijker het slaapprobleem wordt en hoe meer stress je krijgt omtrent het niet kunnen slapen. En hoe meer stress je hebt omtrent het niet kunnen slapen, hoe moeilijker het wordt om inderdaad in slaap te vallen.

Wil je fijn kunnen dromen, dan zul je er in eerste instantie voor moeten zorgen dat je een goed waak-slaapritme ontwikkelt.

De sessie Slapen en dromen helpt je de natuurlijk waak-slaapritme te herstellen door deze negatieve vicieuze cirkel te doorbreken. Hierdoor stel je jezelf in staat om beter en fijn te kunnen dromen.

Daarnaast helpt de sessie Slapen en dromen je op een natuurlijke manier te visualiseren, zoals dat ook gebeurt tijdens de remslaap. Tegen het einde van deze sessie fade deze langzaam uit, zodat je geleidelijk door kunt gaan met rustig en diep slapen en je fijn kunt dromen.

Download nu de sessie Slapen en dromen en geniet weer van elke avond gaan slapen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slapen en dromen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten