Menu

Stop praten in je slaap

Wellicht weet je al dat praten in je slaap je eigen nachtrust en die van anderen kan verstoren. Meestal weten mensen die in hun slaap praten niet wat zij allemaal zeggen en hebben zij geen idee welke impact dit heeft op hun rust.

Wanneer je in je slaap praat, kan dit een gevolg zijn van het hebben van meer stress en spanning dan normaal. Het is alsof het brein zich tijdens de slaap niet goed kan uitschakelen en het wordt daarmee een nachtelijke uitlaatklep voor problemen overdag.

De hypnosesessie Stop praten in je slaap helpt je te stoppen met praten in je slaap. Dit effect van stil zijn gedurende de slaap wordt gerealiseerd doordat hypnose het perfecte gereedschap is om te communiceren met het spraakcentrum in je brein. Dit spraakcentrum krijgt de opdracht voortaan stil te zijn tijdens de slaap.

Praten in je slaap doe je niet bewust en dit onbewuste proces wordt door de sessie Stop praten in je slaap bewerkt, zodat je tijdens de slaap stil blijft en volledig tot rust komt.

Download nu de sessie Stop praten in je slaap zodat je de hele nacht stil bent

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop praten in je slaap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten